Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

România Liberă România Liberă,
Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

Elvetienii pot cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari dintre cetatenii europeni 638. La polul opus se afla romanii, cu doar 135 . continuă pe România Liberă

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

In Elvetia se cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari, 638, in timp ce la polul opus se afla romanii, cu doar 135. in cifre absolute, in Romania.

Premiera mondiala. Alpinistii Zsolt Torok si Vlad Capusan vor sa deschida o noua ruta pe una dintre cele mai dificile piramide din Himalaya

Alpinistii romani Zsolt Torok si Vlad Capusan pornesc, luni seara, intr-o noua expeditie in Himalaya. De data aceasta obiectivul este deschiderea unei rute noi premiera mondiala) pe fata sud-estica a varfului Pumori 7. 161m din zona Everest, una dintre cele mai dificile si periculoase piramide himalayene.

Orasele din Romania cu cele mai scumpe locuinte, in functie de costul pe metru patrat

Baza Imobiliara de Garantii BIG), gestionata de Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania ANEVAR) a inregistrat in trimestrul patru din 2016 un numar de 22. 632 de rapoarte de evaluare imobiliara 73,75% din total) pentru proprietati.

Aceasta harta a Europei iti prezinta cele mai importante picturi din fiecare tara

Despre harti alternative ale Europei am mai scris de cateva ori, iar cea mai noua lucrare de acest gen vine de pe Reddit, din sectiunea MapPorn, si imbina lucrari de arta faimoase de pe intregul continent. Unii oameni au prea mult timp la dispozitie, iar noi ar trebui sa le multumim pentru asta, deoarece nu [].

Care sunt cele mai citite carti din lume in acest moment

Va prezentam un top al celor mai citite carti ale momentului, selectate din lista de bestsellers a gigantului Amazon. De la investigatii jurnalistice la carti de dezvoltare personala, iata care sunt preferintele cititorilor din lumea intreaga in acest.

Romanii fac tot mai multe economii. Se cazeaza la bunici, rude sau prieteni atunci cand merg in vacanta

Romanii nu isi mai permit sa plsateasca si cazarea atunci cand merg in vacante, o demonstreaza un studiu al Institutului National de Statistica, potrivit libertatea. ro. Asa ca cei.

Aproape 27.000 locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti si Sibiu cele mai putine in Mehedinti si Bacau

Aproape 27. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Dolj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Mehedinti, Bacau, Giurgiu, Suceava si Covasna, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai cerute nume pentru botez in America

Cele mai cerute nume pentru botez in America. Parintii din America, in special cei din categorii sociale inalte, aleg in ultima perioada cam aceleasi nume pentru copiii lor. Iata care sunt cele mai cerute de acestia. Sursa de inspiratie si pentru viitorii parinti din Romania.

Un pont pe zi: Cum sa pariem si care sunt cele mai interesante cote pentru meciul Barcelona - Juventus (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de miercuri noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi despre meciul Barcelona - Juventus. Cu aceasta ocazie, realizatorul a prezentat si cele mai interesante cote si.

Cele mai frecvente greseli care se fac la udarea plantelor

Lantele nu pot supravietui fara apa, iar udarea necorespunzatoare le afecteaza in timp sanatoatea si dezvoltarea armonioasa. Iata care sunt cele mai frecvente greseli care se fac la udarea plantelor.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )