Libnet.ro
UNICEF

13:15

Aproape 50% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a bacalaureatului

Adevărul Adevărul,
Aproape 50% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a bacalaureatului

Aproximativ 50% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a bacalaureatului 2013, a anuntat Ministerul Educatiei Nationale. continuă pe Adevărul

Bacalaureat 2013: Aproape 50% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a bacalaureatului

Aproape 50% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a bacalaureatului 2013, a anuntat Ministerul Educatiei Nationale. Potrivit unui comunicat al MEN, din totalul celor 209 de candidati care au sustinut examenele in sesiunea speciala de bacalaureat pentru absolventii de liceu participanti la loturile nationale largite ce se pregatesc pentru olimpiadele si concursurile internationale, 104 au promovat, reprezentand 49,76%, noteaza Agerpres.

Subiectele si Baremul de la examenul scris de Limba si literatura romana - sesiunea speciala a Bacalaureatului 2013

Peste 250 de absolventi de liceu care participa la olimpiade sau concursuri nationale au sustinut luni, 27 mai, prima proba scrisa a sesiunii speciale a Bacalaureatului 2013. Este vorba despre examenul de Limba si literatura romana, iar subiectele au fost diferentiate. La profilul Real, la primul subiect candidatii au raspuns mai multor cerinte, pornind de la poezia Din cerurile-albastre a lui Mihai Eminescu. Al doilea subiect a avut ca cerinta realizarea unui text de tip argumentativ de 150 - 300 de cuvinte despre modul in care activitatea de voluntariat contribuie la dezvoltarea personala. Ultimul subiect a vizat redactarea unui eseu in care absolventii sa prezinte relatia dintre doua personaje dintr-un roman psihologic studiat. Descarca din articol subiectele si baremele integrale de la sesiunea speciala BAC 2013.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )