Libnet.ro
UNICEF

23:30

Aproape 500.000 de romani din Marea Britanie au aplicat pentru a obtine statutul de rezident care le permite sa locuiasca si sa lucreze acolo in continuare

Hotnews Hotnews,
 Aproape 500.000 de romani din Marea Britanie au aplicat pentru a obtine statutul de rezident care le permite sa locuiasca si sa lucreze acolo in continuare

Pana la 31 ianuarie, 498. 700 de romani din Marea Britanie au aplicat pentru statutul de rezident in cadrul sistemului de inregistrare pus de autoritatile britanice la dispozitia cetatenilor europeni care vor sa locuiasca in Regatul Unit si dupa 31 decembrie 2020. Aceasta inseamna ca in ultima luna au cerut statutul de rezident 63. 000 de romani. continuă pe Hotnews

BREXIT: Aproape 500.000 de romani din Marea Britanie au aplicat pentru a obtine statutul de rezident

In contextul BREXIT-ului, pana la la 31 ianuarie, 498. 700 de romani au aplicat pentru statutul de rezident in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in cadrul sistemului de inregistrare EU Settlement.

Interlopul Ghenosu, extradat din Marea Britanie. A fost adus in tara sub escorta Politiei

Interlopul Florin Ghinea, zis Ghenosu, a fost adus miercuri in tara, din Marea Britanie, unde a fost retinut din august 2018.

Brexit: Marea Britanie trebuie sa mai dea inca 1,3 miliarde de euro la bugetul UE pentru 2019

Marea Britanie a aflat, vinerea trecuta, cu cateva ore inainte de a parasi Uniunea Europeana, ca, inainte de luna iunie, va trebui sa mai dea 1,3 miliarde de euro peste ce era prevazut pentru bugetul UE pentru 2019, potrivit La Libre, citat de Rador.

Un italian de 101 ani a cerut rezidenta in Marea Britanie. Aplicatia i-a cerut sa vina cu parintii

Un italian in varsta de 101 ani a cerut rezidenta in Marea Britanie dupa Brexit, dar a primit un raspuns ciudat, sistemul electronic neavand in baza de date anul nasterii sale - 1919.

Vincze Lorant, raportor permanent LIBE in negocierile privind noul cadru de colaborare UE-Marea Britanie

Europarlamentarul Vincze Lorant a fost numit raportor permanent din partea Comisiei pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European in negocierile privind noul cadru de colaborare Uniunea Europeana - Regatul Unit.

Marea Britanie: O escapada a premierului Boris Johnson pe o insula din Caraibe starneste controverse

Deputatii britanici din opozitie i-au cerut joi premierului conservator Boris Johnson sa explice cine i-a platit vacanta de Anul Nou petrecuta la o vila de lux pe o insula privata din Caraibe, punand sub semnul intrebarii acuratetea informatiilor furnizate in declaratia sa de interese in legatura cu aceasta escapada, relateaza DPA si Agerpres.

Internetul va fi reglementat in Marea Britanie de autoritatea de reglementare a pietei radio-TV-telecom

Oficiul Comunicatiilor Ofcom), autoritatea britanica de reglementare in domeniul radiodifuziunii si comunicatiilor, va fi responsabil cu reglementarea Internetului in Regatul Unit, a anuntat guvernul de la Londra, citat de The Guardian. Potrivit sursei citate, directorii firmelor active in domeniul Internetului ar putea risca amenzi substantiale si chiar pedepse cu inchisoarea daca nu asigura protectia utilizatorilor in fata continutului daunator si ilegal din mediul online.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2319 seconds )