Libnet.ro
UNICEF

21:30

Aproape 7 milioane lei pentru drumuri

România Liberă România Liberă,
Aproape 7 milioane lei pentru drumuri

Guvernul a decis ieri, printr-o hotarare, repartizarea pe judete a sumei de 300 de milioane de lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale. Alocarile au fost realizate in functie de lungimea drumurilor si de capacitatea financiara a fiecarui judet. continuă pe România Liberă

300 milioane lei pentru repararea drumurilor

Guvernul a alocat 300 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale, explicand totodata faptul ca alocarile au fost efectuate tinandu-se cont de lungimea drumurilor si de capacitatea financiara a fiecarui judet.

Profit net de 103,74 milioane lei pentru SIF Oltenia

SIF Oltenia a obtinut un profit net de 103,74 milioane lei, in primul semes and 172;tru din 2015, cu 72,6% mai mare decat cel consemnat in aceeasi perioada a anului precedent, potrivit raportului semestrial citat de Agerpres.

Guvernul da 300 de milioane de lei pentru lucrarile la drumuri judetene si comunale

Guvernul a alocat 300 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale, explicand ca alocarile au fost efectuate tinandu-se cont de lungimea drumurilor si de capacitatea.

Guvernul da 300 de milioane de lei pentru lucrarile la drumuri judetene si comunale

Guvernul a alocat 300 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale, explicand ca alocarile au fost efectuate tinandu-se cont de lungimea drumurilor si de capacitatea.

Guvernul aloca 300 de milioane de lei pentru finantarea lucrarilor la drumuri judetene si comunale

Guvernul a alocat 300 de milioane de lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale, explicand totodata faptul ca alocarile au fost efectuate tinandu-se cont de lungimea drumurilor si de capacitatea financiara a fiecarui judet.

Profitul Albalact a crescut de aproape doua ori in primul semestru, la 4,96 milioane lei

Profitul producatorului de lactate Albalact ALBZ) a crescut cu 87% in primul semestru, de la 2,65 milioane lei in prima jumatate a anului trecut la 4,96 milioane lei 1,11 milioane euro) in acelasi interval al acestui an, dupa ce compania a redus cheltuielile pentru exploatare.

Vin bani pentru peticirea drumurilor din judet: Oltul a primit 7,9 milioane lei la rectificarea bugetara

Judetul Olt urmeaza sa primeasca, in urmatoarele saptamani, suma de aproape 7,9 milioane lei, bani alocati de Guvern in urma rectificarii de buget decisa in sedinta de miercuri 19 august. Efectiv insa, banii vor intra in conturile primariilor luna viitoare.

Pierderi de 5,58 milioane de lei pentru Avioane Craiova

Avioane Craiova a inregistrat o pierdere de 5,58 milioane de lei, la finalul primului semestru, in scadere cu 7,1% fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul unei cresteri a afacerilor cu 15%, la 5,33 milioane de lei, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Amenzi de 1,5 milioane lei aplicate in perioada 10-14 august

Inspectia Muncii a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei, ca a aplicat amenzi in valoare de 1,5 milioane lei 343. 022 euro) si a depistat 114 persoane fara contracte individuale de munca, in urma controalelor desfasurate in perioada 10-14 august 2015.

18 romani au de justificat in fata Fiscului diferente nedeclarate/persoana de peste 20 de milioane de lei

Peste 100 de persoane fizice din cele 313 selectate de ANAF in prima faza pentru verificarea fiscala au de justificat sume cuprinse intre 1 milion de lei si 5 milioane lei, aproape 50 de persoane au fost gasite cu diferente nedeclarate de 5-10 milioane lei, iar 35 de persoane cu 10-20 milioane lei, se arata intr-un comunicat transmis luni de Fisc. Situatia pe intervale de risc fiscal - diferenta intre alocarile de fonduri cheltuieli, constituiri de depozite, investitii etc) dintr-o perioada, din care au fost scazute eventualele surse neimpozabile, si veniturile declarate in aceeasi perioada - pentru primele 313 persoane selectate pentru verificari fiscale prealabile documentare VFPD) urmare analizelor de risc efectuate de ANAF in luna mai 2015 o puteti consulta in tabelul de mai jos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3121 seconds )