Libnet.ro
UNICEF

18:45

Guvernul da 300 de milioane de lei pentru lucrarile la drumuri judetene si comunale

Antena3 Antena3,
Guvernul da 300 de milioane de lei pentru lucrarile la drumuri judetene si comunale

Guvernul a alocat 300 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale, explicand ca alocarile au fost efectuate tinandu-se cont de lungimea drumurilor si de capacitatea. continuă pe Antena3

Guvernul da 300 de milioane de lei pentru lucrarile la drumuri judetene si comunale

Guvernul a alocat 300 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale, explicand ca alocarile au fost efectuate tinandu-se cont de lungimea drumurilor si de capacitatea.

300 milioane lei pentru repararea drumurilor

Guvernul a alocat 300 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale, explicand totodata faptul ca alocarile au fost efectuate tinandu-se cont de lungimea drumurilor si de capacitatea financiara a fiecarui judet.

Guvernul aloca 300 de milioane de lei pentru finantarea lucrarilor la drumuri judetene si comunale

Guvernul a alocat 300 de milioane de lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale, explicand totodata faptul ca alocarile au fost efectuate tinandu-se cont de lungimea drumurilor si de capacitatea financiara a fiecarui judet.

Aproape 7 milioane lei pentru drumuri

Guvernul a decis ieri, printr-o hotarare, repartizarea pe judete a sumei de 300 de milioane de lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale. Alocarile au fost realizate in functie de lungimea drumurilor si de capacitatea financiara a fiecarui judet.

Profit net de 103,74 milioane lei pentru SIF Oltenia

SIF Oltenia a obtinut un profit net de 103,74 milioane lei, in primul semes and 172;tru din 2015, cu 72,6% mai mare decat cel consemnat in aceeasi perioada a anului precedent, potrivit raportului semestrial citat de Agerpres.

Lucrarile la drumurile judetene si comunale din toata tara vor primi 300 milioane de lei

Guvernul a decis astazi, printr-o Hotarare, repartizarea pe judete a sumei de 300 de milioane de lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale. Alocarile pe judete au fost realizate in functie de lungimea drumurilor si de capacitatea financiara a fiecarui judet, se arata intr-un comunicat al Executivului.

Pierderi de 5,58 milioane de lei pentru Avioane Craiova

Avioane Craiova a inregistrat o pierdere de 5,58 milioane de lei, la finalul primului semestru, in scadere cu 7,1% fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul unei cresteri a afacerilor cu 15%, la 5,33 milioane de lei, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Profitul Albalact a crescut de aproape doua ori in primul semestru, la 4,96 milioane lei

Profitul producatorului de lactate Albalact ALBZ) a crescut cu 87% in primul semestru, de la 2,65 milioane lei in prima jumatate a anului trecut la 4,96 milioane lei 1,11 milioane euro) in acelasi interval al acestui an, dupa ce compania a redus cheltuielile pentru exploatare.

Vin bani pentru peticirea drumurilor din judet: Oltul a primit 7,9 milioane lei la rectificarea bugetara

Judetul Olt urmeaza sa primeasca, in urmatoarele saptamani, suma de aproape 7,9 milioane lei, bani alocati de Guvern in urma rectificarii de buget decisa in sedinta de miercuri 19 august. Efectiv insa, banii vor intra in conturile primariilor luna viitoare.

Amenzi de 1,5 milioane lei aplicate in perioada 10-14 august

Inspectia Muncii a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei, ca a aplicat amenzi in valoare de 1,5 milioane lei 343. 022 euro) si a depistat 114 persoane fara contracte individuale de munca, in urma controalelor desfasurate in perioada 10-14 august 2015.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )