Libnet.ro
UNICEF

18:45

Aproape 7.000 de amenzi in valoare de peste 2,3 milioane lei, in ultimele 24 de ore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aproape 7.000 de amenzi in valoare de peste 2,3 milioane lei, in ultimele 24 de ore

Politistii au dat aproape 7. 000 de amenzi in valoare de peste 2,3 milioane de lei si au confiscat bunuri de 250. 000 de lei, in urma a peste 300 de actiuni si aproape 2. 500 de interventii la evenimente, in ultimele 24 de ore. continuă pe Ziarul Bursa

Controversata licitatie de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT destinat platilor catre fermieri: Cum a ajuns APIA sa caute un nou evaluator al ofertelor, dupa ce a fost sesizata in mod repetat asupra unui posibil co

APIA a solicitat luni, 4 decembrie, noi oferte pentru achizitia unor servicii de evaluare a ofertelor depuse in controversata licitatie de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT destinat platilor catre fermieri, anuland o achizitie anterioara in care declarase castigator un consortiu format din firmele ITeC Solutii Informatice si Simbiotic Solutii Informatice. APIA a anulat achizitia anterioara dupa ce Siveco a sesizat in mod repetat APIA si ulterior si ANI ca unul dintre actionarii evaluatorului selectat a lucrat peste 11 ani in cadrul ST, o alta firma care alaturi de Teamnet World Professional Services si Ymens Teamnet vrea sa dezvolte sistemul IT destinat fermierilor. Vezi in articol ce declara APIA despre motivele anularii achizitiei anterioare si despre pericolul intarzierii platilor catre fermieri.

Alro a investit peste 3,4 milioane de dolari in proiecte de modernizare si crestere a eficientei energetice

Alro a finalizat investitii de peste 3,4 milioane de dolari ce includ modernizarea instalatiei de turnare sleburi si instalarea unui agitator electromagnetic in vederea cresterii eficientei operatiunilor de retopire si reducerii consumurilor specifice de gaze naturale si energie electrica, se arata intr-un comunicat al companiei publicat miercuri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Alro finalizeaza investitii de peste 3,4 milioane de dolari

Alro a finalizat investitii de peste 3,4 milioane de dolari in proiecte de modernizare si de crestere a eficientei energetice si competitivitatii, anunta compania, prin intermediul unui comunicat de presa.

Peste 300 de milioane lei, alocati pentru refacerea de drumuri judetene din Bihor

Viceprim-ministrul Paul Stanescu a semnat doua contracte care prevad finantarea cu peste 300 de milioane lei, prin Programul National de Dezvoltare Locala PNDL), a unor drumuri judetene in lungime totala de 54 de km.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )