Libnet.ro
UNICEF

22:45

Aproape jumatate din totalul infectarilor noi, in Bucuresti. Topul judetelor cu cele mai multe cazuri noi

Adevărul Adevărul,
Aproape jumatate din totalul infectarilor noi, in Bucuresti. Topul judetelor cu cele mai multe cazuri noi

Din cele 2. 620 de cazuri noi, diagnosticate in ultimele 24 de ore, in Bucuresti au fost confirmate 958 de cazuri de COVID-19, in timp ce Constanta se afla pe locul II, cu 166 de noi cazuri. Judetul Ilfov inregistreaza in acest moment si cea mai mare rata de transmitere a virusului SARS-CoV-2 la mia de locuitori - 5,37. continuă pe Adevărul

Dezastru total pentru Romania. Aproape nimic din ce trebuia de la UE nu a ajuns la noi

Proiectele pe Fonduri Europene au fost teme aprige de discutii, indiferent de guvernele care s-au perindat. in ultimii 6 ani Romania nu a avut capacitatea de a absorbi toti banii alocati pentru dezvoltarea de proiecte. Statistica sfarsitului de ani 2020, publicata la 30 noiembrie scoate in evidenta aceste carente ale statului roman. Romania si absorbtiile .

Ion Tiriac, aroganta maxima de Craciun. Pe ce a cheltuit aproape jumatate de milion de euro

Ion Tiriac ar fi cheltuit aproape jumatate de milion de euro de Craciun pentru un scop nobil. Magnatul a fost dat de gol de un apropiat, care a dezvaluit mai multe detalii despre fapta buna facuta de fostul tenismen. Ion Tiriac, fapta buna de Craciun. A cheltuit aproape jumatate de milion de euro pe alimente .

Peste jumatate din productia de electricitate a Romaniei provine din surse regenerabile

Peste jumatate din productia de energie electrica a tarii este generata de surse regenerabile, luni dimineata, Romania exportand peste 700 de MW la ora 9:30, potrivit datelor privind starea sistemului energetic national, prezentate in timp real pe site-ul Transelectrica si Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )