Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dezastru total pentru Romania. Aproape nimic din ce trebuia de la UE nu a ajuns la noi

Playtech Playtech,
Dezastru total pentru Romania. Aproape nimic din ce trebuia de la UE nu a ajuns la noi

Proiectele pe Fonduri Europene au fost teme aprige de discutii, indiferent de guvernele care s-au perindat. in ultimii 6 ani Romania nu a avut capacitatea de a absorbi toti banii alocati pentru dezvoltarea de proiecte. Statistica sfarsitului de ani 2020, publicata la 30 noiembrie scoate in evidenta aceste carente ale statului roman. Romania si absorbtiile . continuă pe Playtech

Autostrada A0, un proiect de infrastructura rutiera crucial pentru Romania. Stadiul lucrarilor + Cand va fi gata (VIDEO)

Romania trece in anul 2021 cu o mare intarziere fata de Uniunea Europeana, in ceea ce priveste infrastructura rutiera, esentiala pentru dezvoltarea in plan socio-economic a unui stat. Autostrada A0 Centura.

Vedeta din Romania, data afara din casa de iubitul milionar. O acuza ca face amor pe bani cu altii

Jasmine, dansatoarea de muzica orientala, a fost surprinsa de catre paparazzi Impact. ro, dupa ce fostul ei iubit milionar a dat-o afara din casa, pentru ca l-ar fi inselat cu cel mai bun prieten al lui. Vedeta din Romania, data afara din casa de iubitul milionar Barbatul a acuzat-o pe celebra dansatoare ca intretine relatii sexuale .

Romanii care merg in Belgia, obligati sa prezinte test PCR negativ pentru COVID Noile conditii, din 25 decembrie

Incepand cu 25 decembrie, toate persoanele care nu au resedinta in Belgia trebuie sa prezinte, la sosirea dintr-o zona rosie, in care este inclusa si Romania, rezultatul negativ al unui test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore inaintea sosirii pe teritoriul belgian, conform Ministerului de Externe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )