Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape o mie de romani, care lucreaza la un abator din Germania, confirmati cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Aproape o mie de romani, care lucreaza la un abator din Germania, confirmati cu coronavirus

Aproape o mie de romani, care lucreza la un abator din Germania, au fost confirmati cu coronavirus, a anuntat Ministerul de Externe. Mai exact, sunt 996 de cetateni romani infectati. continuă pe Antena3

Aproape 1.000 de romani infectati cu coronavirus la abatorul din Germania, cel mai mare focar de COVID-19 al Europei

Aproape 1. 000 de angajati romani de la abatorul de carne din Germania devenit cel mai mare focar de COVID al Europei au fost confirmati cu coronavirus, conform datelor transmise joi de Ministerul roman de Externe. Potrivit ultimelor cifre oficiale comunicate de catre autoritatile locale, in cadrul companiei lucreaza 3. 969 de cetateni romani.

Aproape 1.000 de romani infectati cu coronavirus la abatorul din Germania, cel mai mare focar din UE

Aproape 1. 000 de romani care lucreaza la abatorul de carne din Germania devenit cel mai mare focar de COVID al Europei au fost confirmati cu coronavirus, conform datelor transmise joi de Ministerul roman de Externe.

Aproape 1.000 de romani infectati cu coronavirus la abatorul din Germania. Autoritatile au reimpus izolarea locala

Aproape 1. 000 de angajati romani din cei 4. 000 de la abatorul de carne din Germania, devenit cel mai mare focar de COVID al Europei, au fost confirmati cu coronavirus, transmite, joi, Ministerul Afacerilor Externe.

Angajati romani infectati cu coronavirus la abatorul din Germania

Aproape 1. 000 de angajati romani de la abatorul de carne din Germania devenit cel mai mare focar de COVID al Europei au fost confirmati cu coronavirus.

Coronavirus la inca doua abatoare din Germania. Circa 1.500 de angajati urmeaza sa fie testati Jurnalistii germani noteaza ca Romania cere conditii mai bune de munca in industria carnii

Autoritatile germane au depistat noi cazuri de coronavirus la inca un abator, la care lucreaza peste 1. 500 de oameni. Este vorba despre o afacere din Essen, in districtul Cloppenburg. Acolo au fost deja testati po.

Alerta la granita! 17 romani, suspecti de coronavirus, au fugit dintr-un centru de carantina din Germania

Politia de Frontiera este in alerta, dupa ce17 romani, angajati ai unui abator din zona localitatii Rheda-Wiedenbruck, suspecti ca ar fi infectati cu noul coronavirus, au fugit din centrul de.

MAE: Un nou focar de COVID-19 in comunitatea de romani din Germania. 100 de conationali infectati cu coronavirus, in localitatea Magdeburg

O suta de romani din localitatea Magdeburg din Germania au fost diagnosticati cu COVID-19, iar autoritatile locale au instituit carantina pentru 19 imobile in care locuiesc 523 de persoane, sub paza politiei, a an.

La o singura firma din Germania, 996 de angajati romani au coronavirus

996 de angajati romani ai unei firme din Rheda-Wiedenbruck Germania) au coronavirus, a anuntat,, jo.

Coronavirus la abatorul din Germania: Se cauta cu disperare personal medical in randul romanilor

Autoritatile din Germania fac un apel la comunitatea de romani din localitatea Rheda-Wiedenbruck pen.

Veste buna pentru miile de bucuresteni care lucreaza in nordul Capitalei

Veste buna pentru miile de bucuresteni care lucreaza in nodrul Capitalei! Se reia circulatia pe soseaua Fabrica de Glucoza inchisa timp de un an pentru lucrari de modernizare. Pe langa largirea carosabilului la patru benzi de la doua benzi, au fost refacute toate retelele de utilitati din zona, in cadrul unui proiect care a costat 173 de milioane de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )