Libnet.ro
UNICEF

09:00

Veste buna pentru miile de bucuresteni care lucreaza in nordul Capitalei

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru miile de bucuresteni care lucreaza in nordul Capitalei

Veste buna pentru miile de bucuresteni care lucreaza in nodrul Capitalei! Se reia circulatia pe soseaua Fabrica de Glucoza inchisa timp de un an pentru lucrari de modernizare. Pe langa largirea carosabilului la patru benzi de la doua benzi, au fost refacute toate retelele de utilitati din zona, in cadrul unui proiect care a costat 173 de milioane de lei. continuă pe Antena3

Veste buna pentru bolnavii de Covid-19 asimptomatici. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni seara ca persoanele infectate cu Covid-19 vor petrece mai putin timp internate in spital, daca nu au simptome. Potrivit ministrului Tataru, persoanele infectate cu coronavirus, dar care sunt asimptomatice sau doar usor simptomatice, vor sta internate in spital doar zece zile, fiind trimise apoi in izolare la domiciliu, sub supravegherea doctorului de familie.

Veste neasteptata pentru persoanele vulnerabile care asteptau vaccinul pentru coronavirus. Ce efect ar putea avea acesta

Cercetatorii britanici au vesti proaste pentru persoanele varstnice. Potrivit acestora, viitorul vaccin impotriva coronavirusului s-ar putea sa nu aiba rezultate foarte bune in randul acestora.

Veste buna pentru fanii Urzeala Tronurilor. Apare volumul 6 al seriei, anul viitor

Fanii Game of Thrones vor avea parte de o surpriza imensa din partea scriitorului George R. Martin, la un an de la terminarea serialului ce a cucerit milioane de oameni pe plan mondial. Recent, acesta a.

Veste uriasa pentru romanii cu credite in franci elvetieni. Decizia care le poate schimba viata

Toti romanii care au credite in franci elvetieni si care au dat bancile in judecata pentru a cere inghetarea cursului vor afla pe 9 iulie daca au sau nu vreo sansa sa castige procesele.

Aproape o mie de romani, care lucreaza la un abator din Germania, confirmati cu coronavirus

Aproape o mie de romani, care lucreza la un abator din Germania, au fost confirmati cu coronavirus, a anuntat Ministerul de Externe. Mai exact, sunt 996 de cetateni romani infectati.

INTERVIU in finala Changeneers: Platforma pentru educatie moderna care utilizeaza Realitatea Virtuala si un dispozitiv inovator de telemedicina. Cum functioneaza Univrse EduVR Platform si cui ii foloseste CardioMedive?

In finala Changeneers au intrat mai multe idei menite sa schimbe comunitatea si bunastarea noastra a tuturor, iar in interviul de astazi va prezentam doua dintre solutiile propuse in cadrul concursului. Univrse EduVR Platform este o platforma educationala moderna, unde continutul educational este prezentat in medii 360, VR sau chiar AR, solutie ce raspunde perfect nevoilor elevilor intr-o perioada tumultoasa ca cea pe care o traim. Pandemia ne-a aratat ca acum, mai mult ca niciodata, avem nevoie de mijloace moderne pentru a preda copiilor, iar Univrse EduVR Platform isi propune sa faca exact acest lucru. Pe de cealalta parte, CardioMedive a inceput odata cu mama fondatorului, iar acum isi doreste sa faca mai buna viata pacientilor ce sufera de probleme cardiologice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3228 seconds )