Libnet.ro
UNICEF

06:00

Aproape ministru al Dezvoltarii - Ilan Laufer, ironizat de seful PMP, Eugen Tomac: isi va face noi carti de vizita

B1 B1,
 Aproape ministru al Dezvoltarii - Ilan Laufer, ironizat de seful PMP, Eugen Tomac: isi va face noi carti de vizita

Ilan Laufer este ironizat de liderii opozitiei, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat numirea sa in functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii. Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine, ironic, ca PSD-istul. continuă pe B1

SONDAJ Acuzatiile de antisemitism: De ce nu l-a numit Iohannis pe Ilan Laufer ministru?

Presedintele Iohannis a respins propunerea PSD pentru functia de ministru al Dezvoltarii, Ilan Laufer, ceea ce l-a determinat pe acesta din urma sa il acuze pe Iohannis de antisemitism. Mai mult, Laufer a sustinut ca ar avea informatii ca, la comanda presedintelui, i s-ar pregati un dosar penal. Acuzatia de antisemitism a starnit un val de reactii indignate, reprezentantii Elie Wiesel calificand-o o declaratie cu mult iz politic si atat, iar Iohannis spunand ca sunt declaratii iresponsabile. Ce crezi, de ce nu l-a numit Iohannis pe Ilan Laufer ministru? Participa la sondajul HotNews. ro.

Cine este Ilan Laufer? CV-ul omului refuzat de Iohannis din fruntea Ministerului Dezvoltarii

Ilan Laufer, respins de presedintele Klaus Iohannis pentru postul de ministru al dezvoltarii, a surprins, marti seara, cu o declaratie in care a reactionat acuzandu-l pe seful statului ca prin faptul ca nu l-a vrut in fruntea acestui important minister.

Klaus Iohannis dupa ce Ilan Laufer l-a acuzat de antisemitism: grave carente de educatie

Presedintele Klaus Iohannis a calificat drept iresponsabile declaratiile facute marti seara de Ilan Laufer, care l-a acuzat pe seful statului de antisemitism, dupa ce a refuzat sa-l numeasca ministru al Dezvoltarii.

Ministrul Playboy revine! Ilan Laufer, numit ministru al Dezvoltarii (FOTO)

Ministrul Playboy revine! Ilan Laufer numit ministru al Dezvoltarii FOTO) Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, a fost numit luni ministru al Dezvolta.

PROFIL Ilan Laufer, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, propus ministru al Dezvoltarii

Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, a fost propus luni de PSD pentru functia ministru al Dezvoltarii, in locul lui Paul Stanescu, care a fost remaniat in Comitetul Executiv National al PSD.

Cine este Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii

Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, ministrul propus al Dezvoltarii, este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport ANEFS) din Bucuresti 2006). Ilan Laufer a fost ministru pentru Mediul.

ILAN LAUFER: Refuzul numirii mele, un nou act de antisemitism al lui Iohannis

Ilan Laufer a afirmat in seara zilei de ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD, ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a semna decretul pentru numirea sa in functia de ministru al Dezvoltarii Regionale ar reprezenta un nou act de antisemitism.

Ilan Laufer, acuzatii feroce la adresa lui Iohannis: Precum Ceausescu, a vandut un evreu roman. Nu stiu cui si pe ce bani

Ilan Laufer a lansat marti seara acuzatii furibunde la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a refuzat sa-l desemneze ministru al Dezvoltarii. Una dintre acuzatii este foarte dura. Ilan Laufer a .

Ilan Laufer, mhnit de valul de reactii la adresa sa: Romnia este tara mea si lupt pentru valorile ei

Ilan Laufer, care l-a acuzat de antisemitism pe presedintele Klaus Iohannic, dupa ce acesta a refuzat sa il numeasca in functia de ministru al Dezvoltarii, se declara profund mahnit de valul de reactii la adresa sa. El spune ca Romania este tara sa si lupta pentru ea, iar religia nu trebuie sa fie un motiv care sa justifice reactiile antisemite la adresa sa.

PSD, despre acuzatiile lui Ilan Laufer la adresa lui Klaus Iohannis. Anuntul facut de Codrin Stefanescu

PSD se delimiteaza public de acuzatiile de antisemitism la adresa lui Klaus Iohannis formulate de Ilan Laufer, dupa refuzul presedintelui de a-l desemna in functia de ministru al Dezvoltarii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )