Libnet.ro
UNICEF

10:15

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte de uraganul Irma

Adevărul Adevărul,
Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte de uraganul Irma

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte ca uraganul Irma, care a fost retrogradat la nivelul trei din cinci pe scara Saffir-Simpson, sa loveasca statul american, au anuntat oficiali din serviciile de administrare a situatiilor de urgenta, citati de Associated Press. continuă pe Adevărul

Aproape 7 milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia din cauza uraganului Irma

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte ca uraganul Irma, care a fost retrogradat la nivelul trei din cinci pe scara Saffir-Simpson, sa loveasca statul american, au anuntat oficiali din serviciile de administrare a situatiilor de urgenta, citati de Associated Press, scrie News. ro. In Florida, 6,3 milioane de oameni au primit ordin de evacuare. Persoanele vizate locuiesc pe ambele coaste ale Floridei. Este vorba, insa, si despre oameni care locuiesc in centrul statului, in case considerate nesigure.

Uraganul Irma, tot mai aproape de Florida. Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte ca uraganul Irma, care a fost retrogradat la nivelul trei din cinci pe scara Saffir-Simpson, sa loveasca statul.

FOTO VIDEO Uraganul Irma a crescut din nou in intensitate sia ajuns in Cuba. Peste un sfert din populatia Floridei a primit ordin de evacuare

Uraganul Irma s-a intensificat din nou la nivelul 5, cel mai ridicat de pe scara Saffir-Simpson, si a ajuns pe uscat in Cuba, dupa ce a provocat moartea a 21 de persoane in estul Caraibelor. intre timp, autoritatile din Florida au ordonat unui numar de 5,6 milioane de persoane, adica peste un sfert din populatia statului, sa evacueze zona inainte ca furtuna sa ajunga acolo, duminica, relateaza Reuters si Associated Press.

Uraganul Irma s-a intensificat la categoria 5 si a ajuns in Cuba. Peste un sfert din populatia Floridei a primit ordin de evacuare

Uraganul Irma s-a intensificat la nivelul 5, cel mai ridicat de pe scara Saffir-Simpson, si a ajuns pe uscat in Cuba, dupa ce a provocat moartea a 21 de persoane in estul Caraibelor. Intre timp, autoritatile din Florida au ordonat unui numar de 5,6 milioane de persoane, adica peste un sfert din populatia statului, sa evacueze zona inainte ca furtuna sa ajunga acolo, duminica, relateaza Reuters si Associated Press, potrivit News. ro.

Topul celor mai scumpe masini din lume. Bijuteria pe patru roti care se vinde cu aproape 5 milioane de dolari

In topul celor mai scumpe masini din lume in 2017 se afla bolizi de milioane de dolari, considerate adevarate bijuterii pe patru roti. Cea mai scumpa masina din lume costa aproape 5 milioane de dolari si are un exterior acoperit cu praf de diamant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )