Libnet.ro
UNICEF

21:45

UE aproba acordarea a 30 de milioane de euro pentru Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
UE aproba acordarea a 30 de milioane de euro pentru Republica Moldova

Comisia Europeana, in numele UE, a aprobat debursarea a 30 de milioane de euro din asistenta macrofinanciara pentru Moldova. Aceasta este cea de-a doua si ultima transa din cadrul actualului program de asistenta macrofinanciara pentru Moldova, prima transa in valoare de 30 de milioane de euro fiind acordata in octombrie 2019. continuă pe Adevărul

Un dar prea ieftin pentru Republica Moldova. Romania ar fi trimis ajutoare de proasta calitate

Donatiile sanitare trimise de Romania in Republica Moldova ar fi fost de proasta calitate, reclama s.

Fond de investitii de 120 milioane Euro pentru startup-uri IT europene

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de cateva milioane de euro fiecare, printr-un fond de investitii in valoare totala de 120 de milioane de euro, lansat miercuri.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,30 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 11,13 milioane de lei 2,30 milioane de euro).

CELCO bugeteaza peste 40 milioane euro pentru investitii de mentinere, modernizare si inovare

Reporter: Cum trece Grupul Celco prin aceasta perioada de criza? Care sunt efectele pandemiei asupra activitatii Celco?.

Investitie de 30 de milioane de euro la Cluj. Bosch a inaugurat noua cladire de birouri a Centrului de Inginerie din Cluj

Compania Bosch a inaugurat joi, 9 iulie, oficial, noua cladire de birouri a Centrului de Inginerie Bosch din Cluj. Lucrarile de constructie au inceput in martie 2018 si au fost finalizate in luna februarie a anului 2020. in timp, investitia totala in proiect a atins pragul de 30 de milioane de euro.

3,6 milioane euro pentru educatia, digitalizarea si IMM-urilor din Romania, avizate de Comisia Europeana

Comisia Europeana a avizat pozitiv trei scheme de sprijin pentru educatie, IMM-uri si digitalizarea intreprinderilor. Este vorba de trei proiecte-pilot gandite ca scheme de sprijin pentru zone greu afectate de criza coronavirus in Romania comunitatile sarace cu scoli fara acces la educatia online, IMM-urile neadaptate inca la noile conditii ale pietei si sectoarele industriale slab digitalizate.

Republica Moldova spera sa primeasca un nou imprumut din partea FMI in septembrie

Republica Moldova spera sa obtina un nou acord de imprumut cu Fondul Monetar International FMI) in septembrie 2020, iar apoi sa primeasca o prima transa de 100 de milioane de dolari, a anuntat.

Ana Gutu: Vom contribui la comunicarea interinstitutionala Romania Republica Moldova

Ana Gutu, secretar de stat din cadrul Departamentului pentru Relatia cu Republica Moldova din Guvernul Romanieiindeamna primarii localitatilor din Republica Moldova sa incheie acorduri de colaborare cu primarile din Romania, transmite IPN.

Italia interzice accesul persoanelor care sosesc din 13 tari, intre care Republica Moldova

Italia si-a inchis joi granitele pentru persoanele care sosesc din 13 tari, intre care Republica Moldova, acestea fiind considerate locuri cu risc ridicat de raspandire a infectiilor cu noul coronavirus, relateaza dpa.

CORONAVIRUS |Italia a impus restrictii de calatorie pentru 13 tari: Republica Moldova, afectata

Italia a impus restrictii de calatorie pentru 13 tari, inclusiv Republica Moldova, din cauza numarului crescut de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Asfel ca, cetatenii care au tranzitat cele 13.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )