Libnet.ro
UNICEF

15:15

Republica Moldova spera sa primeasca un nou imprumut din partea FMI in septembrie

B1 B1,
Republica Moldova spera sa primeasca un nou imprumut din partea FMI in septembrie

Republica Moldova spera sa obtina un nou acord de imprumut cu Fondul Monetar International FMI) in septembrie 2020, iar apoi sa primeasca o prima transa de 100 de milioane de dolari, a anuntat. continuă pe B1

Ana Gutu: Vom contribui la comunicarea interinstitutionala Romania Republica Moldova

Ana Gutu, secretar de stat din cadrul Departamentului pentru Relatia cu Republica Moldova din Guvernul Romanieiindeamna primarii localitatilor din Republica Moldova sa incheie acorduri de colaborare cu primarile din Romania, transmite IPN.

CORONAVIRUS |Italia interzice intrarea in tara a persoanelor care au fost in Republica Moldova in ultimele 14 zile

Italia a interzis intrarea in tara a persoanelor provenite sau care au fostin Republica Moldova si inalte 12 statein ultimele 14 zile, din cauza numarului mare de cazuri de coronavirus. Pe.

Un dar prea ieftin pentru Republica Moldova. Romania ar fi trimis ajutoare de proasta calitate

Donatiile sanitare trimise de Romania in Republica Moldova ar fi fost de proasta calitate, reclama s.

Italia interzice accesul persoanelor care sosesc din 13 tari, intre care Republica Moldova

Italia si-a inchis joi granitele pentru persoanele care sosesc din 13 tari, intre care Republica Moldova, acestea fiind considerate locuri cu risc ridicat de raspandire a infectiilor cu noul coronavirus, relateaza dpa.

CORONAVIRUS |Italia a impus restrictii de calatorie pentru 13 tari: Republica Moldova, afectata

Italia a impus restrictii de calatorie pentru 13 tari, inclusiv Republica Moldova, din cauza numarului crescut de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Asfel ca, cetatenii care au tranzitat cele 13.

Un deputat din Republica Moldova despre care se credea ca este rapit si sechestrat, gasit in siguranta la Iasi de politistii romani. Politicianul spune ca nu cunoaste persoana care ar fi facut sesizarea

Deputatul din Republica Moldova, Stefan Gatcan, despre care se credea ca a fost rapit si sechestrat, a fost gasit in siguranta de Politia Romana pe raza judetului Iasi. Deputatul a respins toate.

Robert Negoita nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale! Lovitura neasteptata pentru social-democrati

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat, pe o pagina de socializare, ca nu va mai candida din partea social-democratilor pentru un nou mandat la alegerile locale din aceasta toamna. Printre motive, edilul vorbeste de numeroase dezamagiri si revolte in calitate de membru PSD, mai ales in ultimii cinci ani, punctand si ca epoca Dragnea a fost o adevarata tragedie pentru PSD.

Gabriela Firea: Testarea gratuita a bucurestenilor a fost blocata. Solicit explicatii din partea Ministerului Sanatatii si a DSP

Gabriela Firea a anuntat ca testarea gratuita pentru coronavirus, organizata de Primaria Capitalei, a fost blocata si cere explicatii in acest sens din partea Ministerului Sanatatii si a Directiei de Sanatate Publica.

Lansare online pentru cel mai nou device din seria Galaxy Note

Marile companii producatoare de telefoane inteligente nu au renuntat la proiectele aestui an. Samsung pregateste un nou eveniment Galaxy Unpacked, eveniment la care va fi prezentat cel mai nou device din seria Galaxy Note.

Republica Moldova, tara cu cea mai mica rata de crestere a populatiei

Conform ultimelor estimari, se observa o tendinta de micsorare a numarului populatiei Republicii Moldova in fiecare an. Migratia intensa si mortalitatea ridicata sunt doua dintre motivele acestei constatari demografice, confirma specialistii. Rata de crestere anuala a populatiei este de minus 1,7%, conform datelor provizorii pentru anul 2019.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )