Libnet.ro
UNICEF

18:45

PE a aprobat programul Copernicus de monitorizare spatiala a Terrei.

România Liberă România Liberă,
PE a aprobat programul Copernicus de monitorizare spatiala a Terrei.

Parlamentul European a aprobat, miercuri, proiectul Copernicus, noul program european de monitorizare spatiala a Terrei, informeaza Mediafax. Avand un buget de 4,29 de miliarde de euro pentru perioada 2014 - 2020, programul Copernicus a fost creat pentru a monitoriza incalzirea climatica si pentru a asigura securitatea publica. Raportul care autorizeaza acest program a fost adoptat cu 640 de voturi pentru, 32 de voturi impotriva si 7 abtineri. Noi sateliti vor fi lansati in anii care . continuă pe România Liberă

Parlamentul European a aprobat Cerul Unic European. Ce avantaje au turistii?

Parlamentul European a aprobat, in prima lectura, propunerea legislativa de simplificare a gestionarii traficului aerian pentru a face liniile aeriene europene mai competitive, pentru a reduce durata zborurilor si pretul biletelor si pentru a reduce.

Parlamentul European a adoptat o propunere de directiva pentru introducerea unui incarcator comun pentru toate telefoanele mobile

Parlamentul European a adoptat, joi, o propunere de Directiva ce prevede introducerea unui incarcator comun ce ar trebui dezvoltat pentru toate telefoanele mobile comercializate in UE, pentru a reduce.

Bolnavii cronic anunta proteste, inclusiv la Parlamentul European, daca se amana din nou lista de compensate

Asociatia Pacientilor Cronici din Romania a anuntat, joi, ca va declansa mai multe actiuni de protest in Romania si la Parlamentul European, in lunile aprilie si mai, daca autoritatile nationale vor amana intrarea in vigoare a noii liste de medicamente compensate.

Parlamentul European cere sanctionarea Rusiei

Parlamentul European a cerut, joi, ca Uniunea Europeana sa adopte in cel mai scurt timp noi sanctiuni impotriva Rusiei, daca situatia din Crimmea nu se linisteste, informeaza AFP, citata de.

Parlamentul European cere noi sanctiuni impotriva Rusiei in cel mai scurt timp

Parlamentul European a cerut, joi, Uniunii Europene sa adopte in cel mai scurt timp noi sanctiuni impotriva Rusiei, daca situatia nu se calmeaza in Crimeea, relateaza AFP. Dupa o prima serie de masuri decise.

Parlamentul European: Cresc amenzile aplicate companiilor pentru neprotejarea datelor cu ...

Deputatii europeni au intarit siguranta datelor personale ale cetatenilor UE transferate catre state non-UE, prin reforma legislatiei UE privind protectia datelor, votata miercuri. Noile reguli vor conferi persoanelor mai mult control asupra datelor lor personale si vor facilita activitatea transfrontaliera a companiilor, aceleasi reguli aplicandu-se in toate statele membre. Parlamentul European PE) a crescut amenzile pentru firmele care incalca regulile, la 100 milioane de euro sau 5% din .

Parlamentul European respinge un raport privind egalitatea dintre barbati si femei

Parlamentul European a respins marti un raport care viza egalitatea dintre barbati si femei sub aspectul remuneratiei egale la munca egala, interzicerea demisiilor fortate in cazul gravidelor, precum si lupta.

Egalitatea dintre barbati si femei. Esec in Parlamentul European. Un regres incredibil, dupa Ziua Femeii

Parlamentul European a respins marti un raport care viza egalitatea dintre barbati si femei sub aspectul remuneratiei egale la munca egala, interzicerea demisiilor fortate in cazul gravidelor, precum si lupta impotriva stereotipurilor sexiste.

ANI: Mircea Diaconu NU POATE candida pentru Parlamentul European.

Agentia Nationala de Integritate ANI) a dat publicitatii un raspuns cu privire la o eventuala candidatura a vicepresedintelui PNL Mircea Diaconu pentru Parlamentul European PE). In raspunsul agentiei se arata ca fostul prlamentar si ministru al Culturii nu poate candida, din cauza ca a fost gasit incompatibil printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Mai jos, comunicatul ANI: Avand in vedere informatiile aparute recent in mass-media, potrivit carora Mircea DIACONU, .

VIDEO. ANI: Mircea Diaconu NU POATE candida pentru Parlamentul European.

Agentia Nationala de Integritate ANI) a dat publicitatii un raspuns cu privire la o eventuala candidatura a vicepresedintelui PNL Mircea Diaconu pentru Parlamentul European PE). In raspunsul agentiei se arata ca fostul prlamentar si ministru al Culturii nu poate candida, din cauza ca a fost gasit incompatibil printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Citeste si: Mircea Diaconu va fi cercetat de ANI pentru abuz in serviciu la Teatrul Nottara Documentul mai arata ca decizia .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )