Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un apropiat al lui Liviu Dragnea, audiat la DIICOT in dosarul de inalta tradare

Antena3 Antena3,
Un apropiat al lui Liviu Dragnea, audiat la DIICOT in dosarul de inalta tradare

Un apropiat al lui Liviu Dragnea este audiat in acest moment de procurorii DIICOT in dosarul de inalta tradare. Stire in curs de actualizare . continuă pe Antena3

Un apropiat al lui Liviu Dragnea, audiat la DIICOT: Este un dosar din viata mea privata

Un apropiat al lui Liviu Dragnea este audiat in acest moment de procurorii DIICOT in dosarul de inalta tradare. Stire in curs de actualizare .

Paul Ionescu, consilier al lui Liviu Dragnea, citat la DIICOT: Nu este un dosar din zona politica

Paul Ionescu, consilierul de la Camera Deputatilor al lui Liviu Dragnea, a ajuns luni dimineata la DIICOT pentru a fi audiat de procurorii antimafia, scrie Mediafax.

GABRIEL OPREA, atac DECISIV impotriva lui LIVIU DRAGNEA! Declaratii INCENDIARE despre CONDAMNAREA sefului PSD

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a fost intrebat daca Liviu Dragnea ar trebui sa demisioneze, dat fiind faptul ca a fost condamnat. Eu, ca militar, am onoare. in momentul in care mi s-a facut dosar m-am dus in.

Tudorel Toader, intrebat daca modificarile la codurile penale ar fi fost facute pentru Liviu Dragnea: Oricand vei gasi pe cineva care va beneficia de respectiva modificare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspuns, luni, acuzatiilor opozitiei ca modificarile la codurile penale ar fi fost facute cu dedicatie pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Oficialul guvernamental spune c.

Vicepresedintele Comisiei Europene i-a cerut lui Liviu Dragnea sa finalizeze liberalizarea pietei gazelor cu doi ani mai devreme

Vicepresedintele Comisiei Europene, Maros sef269;ovi269;, a subliniat intr-o intalnire cu presedintele Camerei Deputatilor si liderul PSD, Liviu Dragnea, ca este importanta finalizarea liberalizarii pietei gazelor inainte ca Romania sa preia presedintia Consiliului UE, adica pana la 1 ianuarie 2019.

Membru al CA din TVR numit de PSD, scrisoare deschisa pentru Liviu Dragnea privind Starea Natiei: A fost interzisa pe nedrept. Doina Gradea a sfidat legea

Sorin Iliesiu, membru din partea PSD in Consiliul de Administratie CA) din TVR, ii adreseaza o scrisoare deschisa lui Liviu Dragnea in care ii atrage atentia ca emisiunea Starea Natiei, realizata de Dragos Patraru, a fost interzisa pe nedrept printr-o decizie a sefei institutiei, Doina Gradea, sustinuta tot de social-democrati.

CUTREMUR POLITIC! Ipoteza care schimba TOTUL: DNA, complice cu Liviu Dragnea: Se face de ani de zile ca nu vede

Europarlamentarul Catalin Ivan lanseaza acuzatii care zguduie din temelii scena politica romaneasca! Politicianul sustine caDNA estecomplice cu Liviu Dragnea, avand in vedere ca procurorii fi.

DEZVALUIRI: Caz SIMILAR la Ploiesti cu cel in care a fost condamnat Liviu Dragnea!

Caz similar, la Ploiesti, cu cel in care Liviu Dragnea a luat 3 ani si 6 luni de inchisoare. Un functionar public a fost platit desi nu a fost la serviciu nici o zi! CITESTE ARTICOLUL INTEGRAL.

DNA: Liviu Dragnea, mai multi ani de inchisoare

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sunt nemultumiti de pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare la care a fost condamnat Liviu Dragnea, de instanta de fond din cadrul inaltei Curti de Casatie si Justitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )