Libnet.ro
UNICEF

00:07

DNA: Liviu Dragnea, mai multi ani de inchisoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA: Liviu Dragnea, mai multi ani de inchisoare

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sunt nemultumiti de pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare la care a fost condamnat Liviu Dragnea, de instanta de fond din cadrul inaltei Curti de Casatie si Justitie. continuă pe Ziarul Bursa

Ioan Rus i-a declarat razboi lui Liviu Dragnea. Ce mai inseamna in PSD-ul de astazi temutul Grup de la Cluj

Decizia lui Ioan Rus de a-l sustine pe Victor Ponta in lupte cu Liviu Dragnea si in incercarea de a atrage electoratul de stanga a adus in discutie asa-zisul Grup de la Cluj.

Barna, in plen: Dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari

Liderul USR, Dan Barna, a declarat miercuri, in plenul Parlamentului, unde este dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca, dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari, iar guvernul Dancila este unul care nu face decat sa incerce sa il scape de la puscarie. El a precizat ca formatiunea politica pe care o conduce va vota motiunea si i-a indemnat si pe ceilalti parlamentari sa nu aleaga trecutul intunecat.

CUTREMUR POLITIC! Ipoteza care schimba TOTUL: DNA, complice cu Liviu Dragnea: Se face de ani de zile ca nu vede

Europarlamentarul Catalin Ivan lanseaza acuzatii care zguduie din temelii scena politica romaneasca! Politicianul sustine caDNA estecomplice cu Liviu Dragnea, avand in vedere ca procurorii fi.

DEZVALUIRI: Caz SIMILAR la Ploiesti cu cel in care a fost condamnat Liviu Dragnea!

Caz similar, la Ploiesti, cu cel in care Liviu Dragnea a luat 3 ani si 6 luni de inchisoare. Un functionar public a fost platit desi nu a fost la serviciu nici o zi! CITESTE ARTICOLUL INTEGRAL.

Victor Ponta publica o imagine inedita pe Facebook, alaturi de un avertisment pentru Liviu Dragnea. Am mai multe

Victor Ponta a publicat o fotografie in care Liviu Dragnea e alaturi de George Maior: Stie el ca mai am multe, e o fotografie avertisment!, a scris fostul premier, in postarea de pe Facebook, cu o zi.

DNA cere pedeapsa mai mare pentru Liviu Dragnea: Procurorii au facut apel privind sentinta din dosarul angajarilor fictive (VIDEO)

Procurorii DNA au facut apel privind sentinta de 3 ani si 6 luni de inchisoare primita de Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Acestia cer o condamnare mai mare pentru.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. DNA cere o pedeapsa mai mare pentru liderul PSD

Lovitura pentru Liviu Dragnea. DNA a facut apel in dosarul in care liderul PSD tocmai a fost condamnat. Procurorii nu sunt multumiti de pedeapsa de 3 ani si 6 luni cu executare si cer o pedeapsa mai mare.

Procurorii DNA vor o pedeapsa mai mare pentru Liviu Dragnea dupa ce acestia au atacat decizia de condamnare

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a atacat decizia de condamnare a liderului PSD Liviu Dragnea in dosarul DGASPC, urmand sa ceara o pedeapsa mai mare, potrivit Stiripesurse. ro.

Politic show: PSD Sibiu a pus n rama realizarile Guvernului Dancila si le-a scos n geam; DNA pluseaza: Dragnea merita mai multi ani de nchisoare; Zile decisive pentru Merkel, Europa si romni

Codrin Stefanescu, despre scrisoarea celor 12. ingrijorarea celor 12 ambasadori privind. Iohannis, despre apelul ambasadelor pe tema modificarii legislatiei penale: Au perfecta dreptate. Sper sa se auda si la PSD. Seful statului a fost intrebat ce.

Motiunea de cenzura, un referendum pentru Liviu Dragnea? Asaltul a fost ratat. Se asteapta urmatoarea sansa

Miercuri, 20 iunie, opozitia a depus o motiune de cenzura impotriva actualului guvern. Joi, 21 iunie, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare. Strategia politica nu poate face abstractie de context. insa rezultatul de ieri a motiunii lasa sa se intrevada ca o posibila condamnare a lui Dragnea n-a fost luata in calcul sau nu s-a vrut a fi luata in calcul privind strategia motiunii de cenzura - scrie Adi Zabava, specialist in comunicare politica, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )