Libnet.ro
UNICEF

23:00

Apropiati ai lui Netanyahu in Guvern si in cea mai mare companie de telecomunicatii, plasati in arest la domiciliu

Hotnews Hotnews,
 Apropiati ai lui Netanyahu in Guvern si in cea mai mare companie de telecomunicatii, plasati in arest la domiciliu

Actionarul majoritar al companiei Bezeq, Shaul Elovitch, si directorul general in Ministerul Comunicatiilor Shlomo Filber - ambii apropiati ai premierului israelian Benjamin Netanyahu - au fost plasati in arest la domiciliu in cadrul unei anchete a Autoritatii Valorilor Mobiliare ISA) vizand cea mai mare companie de telecomunicatii din Israel, scrie Haaretz. continuă pe Hotnews

Decapotabila Mazda, modelul care a avut a doua cea mai mare crestere din gama japoneza

Decapotabila Mazda, MX-5, este modelul care a avut a doua cea mai mare crestere din gama japoneza in primele 6 luni, dupa Mazda3.

Romania, printre statele UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2016

Populatia Uniunii Europene UE) a ajuns la aproape 512 milioane de persoane la 1 ianuarie 2016, de la 508,3 milioane persoane la 1 ianuarie 2015, insa tara noastra se numara printre statele membre UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2016, arata datele publicate ieri de Oficiul european de Statistica Eurostat).

Ploi torentiale si vijelii, miercuri si joi, in cea mai mare parte a tarii

Ploi torentiale si vijelii vor avea loc in majoritatea zonelor tarii, de miercuri de la pranz si pana joi seara. Cantitatile de precipitatii vor ajunge si la 45 de litri pe metru patrat, iar totodata temperaturile vor urca pana la 33 - 35 de grade Celsius, chiar mai mult in Lunca Dunarii, a anuntat, marti, Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cea mai mare fabrica de paine din Galati, scoasa la vanzare prin executare silita din cauza datoriilor

Licitatia este la a doua strigare dupa ce, la primul termen, nu s-a prezentat niciun ofertant. Fabrica Galmopan fosta intreprindere de morarit si panificatie Galati) este pe bulevardul Cosbuc, nu departe de patinoarul artificial.

Zece tineri din Iasi participa cu o masina de curse la cea mai mare competitie tehnica din lume dedicata studentilor

Reprezentantii Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi au anuntat ca T. Iasi Racing este prima echipa romaneasca care va participa la competitia Formula Student din Olanda. Evenimentul va avea loc in perioada 17 20 iulie 2017, pe circuitul TT din Assen, cunoscut si sub numele de Catedrala vitezei.

Test de cultura generala despre orasele Romaniei. Care este orasul situat la cea mai mare altitudine

Va propunem un test de cultura generala despre orase importante din tara noastra. Ne puteti scrie, la sectiunea comentarii, cate raspunsuri ati stiut.

Provocarea cea mai mare pentru Macron va fi sa continue reformele structurale

Optimismul a explodat dupa victoria lui Macron, dar, ca sa fim cinstiti, mediul de afaceri si increderea consumatorilor din Franta erau deja pe un trend pozitiv inainte de alegeri, datorita unor date macro promitatoare, in special cresterea PIB, considera Christopher Dembik, analist macro la Saxo Bank si cetatean francez.

Ghid de weekend national: Electric Castle la Bontida / Slowride pe TransAlpina / Teatru de Strada in Bucuresti / Cea mai mare fiertura de Raci din Europa / Bioacustica Liliecilor in Parcul Vacaresti / Petrecere in Mamaia

Natiune, ai ce face in weekendul Haute Culture. Ia electricitate de la Castelul Banffy din Cluj. Urca la Pestera Muierii, unde e motocicleala. Hai pe picioroange. Mananca raci la modul grandios. Du-te la vanatoare de lilieci cu spray de tantari. Danseaza cu Kapnobatai, DJ-ul versatil, dar si cu Golan, splendoare-n iarba. Iti dam exact ziua si ora evenimentelor. Tu da click pe link daca te-am facut curios.

Cosco devine a treia mare companie de transport maritim din lume

Grupul chinez Cosco a facut o oferta pentru preluarea rivalei din Hong Kong, OOIL, cu suma de 6,3 miliarde de dolari, devenind a treia mare companie de transport maritim din lume, cu peste 400 de nave, transmite BBC, potrivit Agerpres.

Astronomii au descoperit o stea care are probabil cea mai mica dimensiune posibila pentru un astfel de corp ceresc

Astronomii au identificat cea mai mica stea masurata vreodata, care este cu putin mai mare decat Saturn, potrivit unui studiu dat publicitatii miercuri de Universitatea din Cambridge, relateaza Xinhua, citata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )