Libnet.ro
UNICEF

17:45

Astronomii au descoperit o stea care are probabil cea mai mica dimensiune posibila pentru un astfel de corp ceresc

Hotnews Hotnews,
 Astronomii au descoperit o stea care are probabil cea mai mica dimensiune posibila pentru un astfel de corp ceresc

Astronomii au identificat cea mai mica stea masurata vreodata, care este cu putin mai mare decat Saturn, potrivit unui studiu dat publicitatii miercuri de Universitatea din Cambridge, relateaza Xinhua, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Aceasta este cea mai mica stea descoperita pana acum

Astronomii de la University of Cambridge au descoperit cea mai mica stea identificata pana in prezent. Studiul cercetatorilor a fost publicat in Astronomy Physics si discuta despre steaua EBLM J0555-57Ab, care este la limita inferioara pe care o pot avea stelele cand vine vorba de dimensiuni. Forta gravitationala de la suprafata este de aproximativ [].

Admitere 2017. Cea mai mica medie cu care un buzoian a intrat anul acesta la liceu a fost 2,46

Un numar de 23 dintre cei 24 de elevi buzoieni care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala au fost admisi, in urma repartizarii computerizate, la Colegiul National B. Hasdeu. Toti au ajuns la clasele cu profil matematica-informatica.

Romania, printre statele UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2016

Populatia Uniunii Europene UE) a ajuns la aproape 512 milioane de persoane la 1 ianuarie 2016, de la 508,3 milioane persoane la 1 ianuarie 2015, insa tara noastra se numara printre statele membre UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2016, arata datele publicate ieri de Oficiul european de Statistica Eurostat).

Samsung depaseste Apple, devenind cea mai profitabila companie din sectorul tehnologic

Samsung Electronics a depasit, probabil, Apple Inc. in trimestrul al doilea din 2017, devenind cea mai profitabila companie din sectorul tehnologic pe plan global, dar pentru a-si mentine pozitia va trebui sa spere ca producatorul telefoanelor iPhone nu va avea o evolutie la fel de buna, transmite Wall Street Journal, potrivit Agerpres.

Sanctiuni ciudate ale Politiei: Cum pot fi amendati soferii care merg cu viteza mai mica

Codul rutier pedepseste contraventional nu doar circulatia cu o viteza peste limita legala, ci si situatia in care un sofer este surprins ca merge nejustificat cu o viteza mult prea mica in raport.

Decapotabila Mazda, modelul care a avut a doua cea mai mare crestere din gama japoneza

Decapotabila Mazda, MX-5, este modelul care a avut a doua cea mai mare crestere din gama japoneza in primele 6 luni, dupa Mazda3.

Grupul Pro, cea mai importanta schimbare de la infiintare: denumiri si identitati noi din toamna. Cum ar putea arata cele sase posturi FOTO

Cele sase televiuni ale grupului Pro urmeaza sa treaca prin cea mai important schimbare de la infiintare pana in prezent, oficiali postului facand precizari in acest sens.

Europarlamentarul Catalin Ivan, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: Este cea mai proasta perioada a PSD

Europarlamentarul Catalin Ivan trage un semnal de alarma cu ceea ce se intampla in PSD. Politicianul nu uita sa il atace din nou pe Liviu Dragnea. Este cea mai proasta.

Forbes: Dallas Cowboys, cea mai valoroasa echipa sportiva din lume - Manchester United, pe trei

Dallas Cowboys, franciza din Liga profesionista de fotbal american NFL), ramane cea mai valoroasa echipa sportiva din lume, fiind evaluata la 4,2 miliarde dolari 3,7 milioane euro), conform revistei economice americane Forbes.

Cea mai atractiva si spectaculoasa etapa, TROFEUL CETATEA FAGARASULUI, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017, numar record de participanti si spectatori! (P)

Sambata, 8 iulie 2017, s-a desfasurat la Fagaras cea mai atractiva si spectaculoasa etapa din sezonul actual al INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017. Evenimentul a fost organizat de GT Auto Club Sportiv si Automobil Clubul Roman, cu sprijinul Primariei Fagaras.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )