Libnet.ro
UNICEF

18:15

Se apropie Evaluarea Nationala la Matematica pentru clasa a IV-a. Modele de subiecte

Playtech Playtech,
Se apropie Evaluarea Nationala la Matematica pentru clasa a IV-a. Modele de subiecte

Evaluarea Nationala continua, saptamana viitoare, cu testele pentru elevii din clasa a IV-a. Prima proba este cea de Limba romana, programata in data de 14 mai. Miercuri, 15 mai, cei mici vor sustine proba de Matematica. Testul de matematica presupune mai multe exercitii de adunare, inmultire si impartire. Pentru elevii din clasa a IV-a, proba este [] . continuă pe Playtech

Subiecte si modele la matematica pentru clasa a IV-a. Evaluarea Nationala 2019

Elevii de clasa a IV-a care vor sustine Evaluarea Nationala 2019 vor primi mai multe exercitii de adunare, inmultire si impartire.

Evaluare nationala 2019 clasa a IV-a. Modele de subiecte la matematica, la Evaluare nationala clasa a IV-a. Ce a picat anul trecut

Evaluare nationala 2019 clasa a IV-a. Elevii de clasa a IV-a sustin proba de matematica Evaluarea Nationala 2019 pe 15 mai, Ministerul Educatiei publicand modele de subiecte la matematica pentru Evaluare Nationala 2019.

Subiecte Evaluarea Nationala 2019, clasa a IV-a: Elevii sustin marti proba la limba romana

Elevii de clasa a IV-a sustin saptamana viitoare Evaluarea Nationala 2019. Prima proba este cea de limba romana si va avea loc in 14 mai. A doua zi, pe 15 mai, elevii de clasa a IV-a vor da testul la matematica. Rezultatele elevilor la evaluarea de la clasa a IV-a nu vor fi trecute in catalog, nici nu vor fi facute publice, ci vor fi comunicate parintilor de catre invatator. Consulta si descarca subiecte si modele de teste la limba romana.

SUBIECTE EVALUAREA NATIONALA CLASA A II-a. Ce subiecte au primit elevii la matematica

SUBIECTE EVALUAREA NATIONALA CLASA A II-a. Evaluarea Nationala pentru elevii de clasa a II-a continua astazi cu proba la matematica. SUBIECTE EVALUAREA NATIONALA CLASA A II-a. Elevii vor sustine.

Evaluarea la Matematica a elevilor de clasa a II-a. Ce se intampla cu rezultatele

Evaluarea la Matematica a elevilor de clasa a II-a a fost sustinuta joi dimineata, in toate scolile primare din tara. Subiectele de la testarea la Matematica au fost concepute de Ministerul Educatiei, pe doua numere.

Subiectele pentru Evaluarea Nationala 2019, clasa a IV-a. Cand incep probele

Evaluarea Nationala a elevilor de clasa a IV-a va incepe marti, 14 mai 2019. Testele sunt elaborate de Ministerul Educatiei, dureaza 60 de minute, iar notele obtinute in urma evaluarii de catre cadrele didactice nu vor fi trecute in catalog. Prima proba pe care elevii de clasa a IV-a o vor sustine la Evaluarea Nationala [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )