Libnet.ro
UNICEF

05:45

Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea. Fostul sef de la Dinamo, la un pas de libertate

Playtech Playtech,
Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea. Fostul sef de la Dinamo, la un pas de libertate

Ziua cea mare pentru Cristi Borcea vine cu pasi marunti. Fostul sef de la Dinamo este din ce in ce mai aproape de libertate. Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea in data de 10 septembrie, Borcea isi pune cartile pe masa. Fostul sef de la Dinamo se va prezenta la Judecatoria Sectorului . continuă pe Playtech

Cristi Borcea nu mai suporta detentia: Fostul actionar de la Dinamo, condamnat la inca 5 ani de inchisoare in 2019, a depus o noua cerere de eliberare conditionata (VIDEO)

Cristi Borcea nu mai suporta detentia. Condamnat in dosarul retrocedarilor si incarcerat de la inceputul lunii februarie, Borcea vrea sa redevina un om liber si a depus o noua cerere de eliberare.

Cristi Borcea incearca din nou sa iasa de dupa gratii. Omul de afaceri a depus o noua cerere de eliberare conditionata

Cristi Borcea incearca din nou sa iasa de dupa gratii. Omul de afaceri a depus o noua cerere de eliberare conditionata la Judecatoria Sectorului 4. Este a doua cerere dupa ce prima a fost respinsa de judec?.

ADIO, Valentina! Cristi Borcea a luat DECIZIA BOMBA. Pana la urma A PREFERAT-O PE FOSTA nevasta, Mihaela!

Cristi Borcea s-a gandit foarte bine, inainte de a intra in inchisoare, cine ii va conduce afacerile. Fostul actionar al clubului Dinamo Bucuresti s-a gandit serios ce o sa se intample cu afacerile lui,.

Cod Rutier 2019. Care este cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania

Cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania, conform noilor norme din Codul rutier, este de 14. 500 de lei si se aplica doar persoanelor juridice. Pentru toate celelalte categorii de soferi, amenda maxima pe care o pot primi este de 2. 900 de lei. Cod Rutier 2019. Cea mai mare amenda .

PORTRET Dirijorul Vladimir Jurowski, directorul artistic al festivalului George Enescu: Pentru un muzician, cea mai buna terapie e linistea

Celebrul dirijor Vladimir Jurowski, directorul artistic al festivalului George Enescu, a inceput sa se remarce in domeniu inca din tinerete, debutul sau international petrecandu-se pe cand avea doar 23 de ani. O persoana spirituala si un fatalist, dirijorul crede in puterea terapeutica a muzicii, insa mai degraba pentru cei care nu lucreaza in domeniu, muzicienii gasind vindecarea mai degraba in liniste.

FOTO Halep, cea mai grea infrangere a carierei: Imaginea care spune multe despre cea care a invins-o la US Open

Simona Halep ramane cea mai constanta jucatoare din circuitul WTA, insa poate ca tocmai de aceea esecul pe care l-a suferit in fata lui Taylor Townsend 116 WTA) deranjeaza si mai mult.

JULIAN EMANUEL, STRATEG-SEF BTIG: Cea mai masiva bula din istoria pietelor financiare sta sa explodeze

Bancile centrale vor actiona pentru a ridica randamentele obligatiunilor suverane, indica Emanuel Cea mai masiva bula din istoria pietelor financiare sta sa explodeze, spune Julian Emanuel, strateg-sef la firma de brokeraj BTIG, care adauga insa intr-un interviu la CNBC ca efectele vor fi pozitive, el facand referile la bula din piata obligatiunilor, unde valoarea titlurilor care ofera randamente negative se ridica la peste 17 trilioane de dolari.

Traian Basescu, despre Teodor Melescanu: Este cea mai mizerabila propunere care se putea face, e ca si cum ai pune un ratoi, o curca in fruntea Senatului

Europarlamentarul PMP Traian Basescu califica propunerea PSD ca Teodor Melescanu sa preia sefia Senatului, drept cea mai mizerabila propunere care se putea face. in acest context, fostul sef al.

Alina Puscas, implicata intr-un accident rutier inedit. Putea sa fie ranita grav, fara sa aiba nici cea mai mica vina

Alina Puscas a fost implicata intr-un accident rutier. Putea sa fie ranita grav, fara sa aiba nici cea mai mica vina. Prezentatoarea de televiziune a povestit chiar ea, cu ochii in lacrimi, pe Instagram, cele intamplate. Alina Puscas, implicata intr-un accident rutier Alina Puscas, prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, a .

Cum arata si ce dimensiuni are cea mai mica masina din lume. Bijuteria a fost inscrisa in Cartea Recordurilor

Cea mai mica masina din lume are doar trei roti si un avantaj urias: nu produce emisii de carbon. Desi are doua locuri, in autovehiculul inscris in Cartea Recordurilor incape doar o singura persoana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )