Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cristi Borcea nu mai suporta detentia: Fostul actionar de la Dinamo, condamnat la inca 5 ani de inchisoare in 2019, a depus o noua cerere de eliberare conditionata (VIDEO)

B1 B1,
Cristi Borcea nu mai suporta detentia: Fostul actionar de la Dinamo, condamnat la inca 5 ani de inchisoare in 2019, a depus o noua cerere de eliberare conditionata (VIDEO)

Cristi Borcea nu mai suporta detentia. Condamnat in dosarul retrocedarilor si incarcerat de la inceputul lunii februarie, Borcea vrea sa redevina un om liber si a depus o noua cerere de eliberare. continuă pe B1

ADIO, Valentina! Cristi Borcea a luat DECIZIA BOMBA. Pana la urma A PREFERAT-O PE FOSTA nevasta, Mihaela!

Cristi Borcea s-a gandit foarte bine, inainte de a intra in inchisoare, cine ii va conduce afacerile. Fostul actionar al clubului Dinamo Bucuresti s-a gandit serios ce o sa se intample cu afacerile lui,.

Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea. Fostul sef de la Dinamo, la un pas de libertate

Ziua cea mare pentru Cristi Borcea vine cu pasi marunti. Fostul sef de la Dinamo este din ce in ce mai aproape de libertate. Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea in data de 10 septembrie, Borcea isi pune cartile pe masa. Fostul sef de la Dinamo se va prezenta la Judecatoria Sectorului .

Cristi Borcea incearca din nou sa iasa de dupa gratii. Omul de afaceri a depus o noua cerere de eliberare conditionata

Cristi Borcea incearca din nou sa iasa de dupa gratii. Omul de afaceri a depus o noua cerere de eliberare conditionata la Judecatoria Sectorului 4. Este a doua cerere dupa ce prima a fost respinsa de judec?.

Cristi Borcea cere din nou liberarea conditionata

Cristian Borcea, condamnat in dosarul retrocedarilor si incarcerat de la inceputul lunii februarie, a depus o noua cerere de eliberare conditionata, magistratii Judecatoriei Sectorului 4 stabilind termen de judecata pe 10 septembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )