Libnet.ro
UNICEF

17:01

Aproximativ 100 de oameni au protestat in fata sediului PSD Timis fata de modificarea legilor justitiei

Hotnews Hotnews,
 Aproximativ 100 de oameni au protestat in fata sediului PSD Timis fata de modificarea legilor justitiei

Aproximativ o suta de persoane s-au adunat luni seara in fata sediului PSD Timis, pentru a protesta fata de modificarea legilor justitiei, protestul fiind unul spontan. Daca pana acum protestatarii se adunau in centrul orasului, pentru a striga lozinci si afisa pancarte impotriva guvernantilor, luni seara acestia s-au adunat, spontan, in fata sediului PSD Timis, aflat pe splaiul Tudor Vladimirescu, in cartierul Iosefin. continuă pe Hotnews

Protest in fata sediului PSD Timis, fata de modificarile legilor justitiei(FOTO)

Modificarile legilor justitiei au scos din nou oamenii in strada. De aceasta data, un protest a avut loc in fata sediului PSD Timis, unde aproximativ 100 de persoane s-au adunat spontan, pentru a-si.

Voi va vedeti? Flashmob cu oglinzi in fata sediului PSD din Sibiu (VIDEO)

Protest inedit la Sibiu! Aproximativ 150 de persoane s-au strans, vineri, la un flashmob in fata sediului PSD din oras. imbracati in negru si inarmati cu oglinzi.

VIDEO Flashmob cu oglinzi pe care scrie Voi va vedeti?, n fata sediului PSD din Sibiu

Aproximativ 150 de persoane au participat, vineri, la un flashmob in fata sediului PSD din Sibiu, manifestantii fiind imbracati in negru si avand oglinzi pe care au scris Voi va vedeti?. Protestul care dureaza de luni a fost suspendat pe durata doliului national, insa in fiecare zi, la pranz, protestatarii se reunesc pentru un nou flashmob, scrie News. ro.

Caut bilet pentru democratie Flashmob cu bagaje si trolere in fata sediului PSD Sibiu (VIDEO, FOTO)

Continua seria protestelor in fata sediului PSD Sibiu. Duminica a avut loc un al saptelea flashmob, cateva sute de oameni venind cu trolere pentru a atrage atentia ca romanii sunt atat de de.

VIDEO Flashmob cu bagaje si trolere in fata sediului PSD Sibiu: Multi romani, in special tineri, se gandesc serios sa plece din tara

Al saptelea fashmob in fata sediului PSD din Sibiu a avut loc duminica la pranz, cateva sute de oameni venind cu trolere pentru a atrage atentia asupra faptului ca multi romani, in special tineri, sunt atat de dezamagiti incat se gandesc serios sa plece din tara, relateaza News. ro. Pentru a saptea zi consecutiv, sibienii s-au strans la pranz in ceea ce au denumit Zona libera de coruptie, aflata peste drum de sediul organizatiei judetene a PSD Sibiu.

Protest in fata sediului PSD Iasi: Jos copitele de pe Justitie!

Un protest impotriva modificarii legilor justitiei are loc sambata in fata sediului PSD Iasi, manifestantii cerandu-le parlamentarilor social-democrati locali sa nu voteze aceste legi, relateaza News. ro. Protestatarii s-au adunat la ora 10:00 in fata sediului PSD de pe pietonala Stefan cel Mare, cu pancarte pe care au scris Ne-am saturat sa va pazim, Nu ne reprezentati si Jos copitele de pe Justitie!. Oamenii au adus si foi cu citate din discursurile Regelui Mihai.

Flashmob cu trolere, in fata sediului PSD Sibiu

Al saptelea fashmob in fata sediului PSD din Sibiu a avut loc, astazi, la pranz, cateva sute de persoane venind cu trolere pentru a atrage atentia asupra faptului ca multi romani, in special tineri, sunt atat de dezamagiti incat se gandesc serios sa plece din tara.

Va vedem din Sibiu continua. Protest inedit: zeci de trolere au fost amplasate in fata sediului PSD

Mai multi protestatari s-au adunat duminica dimineata in fata sediului PSD din Sibiu si au amplasat zeci de trolere. Evenimentul a fost transmis in direct de pagina de Facebook Va vedem din Sibiu.

Protest in fata sediului PSD Iasi

Mai multe persoane participa astazi la o actiune de protest in fata sediului PSD Iasi, cerandu-le parlamentarilor social-democrati locali sa nu voteze legile justitiei.

Flashmob in fata sediului PSD Sibiu

Un nou flashmob a avut loc, astazi, in fata sediului PSD din Sibiu, protestul fiind complet mut, in semn de respect pentru funeraliile Regelui Mihai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )