Libnet.ro
UNICEF

12:45

Aproximativ 3.000 de medici straini din Marea Britanie sunt verificati, dupa ce un fals psihiatru a fost lasat sa profeseze 22 de ani

Hotnews Hotnews,
 Aproximativ 3.000 de medici straini din Marea Britanie sunt verificati, dupa ce un fals psihiatru a fost lasat sa profeseze 22 de ani

Aproximativ 3. 000 de medici straini din Marea Britanie sunt verificati de autoritati dupa ce a fost descoperit ca un fals psihiatru, fara niciun fel de calificare, a fost lasat sa profeseze timp de 22 de ani, relateaza CNN. continuă pe Hotnews

O familie de romani din Marea Britanie, victima unui atac rasial: Apartamentul le-a fost INCENDIAT, iar ei BATUTI CRUNT (FOTO)

Un nou atac rasial asupra romanilor din Marea Britanie. Apartamentul unei familii de romani a fost incendiat, iar concetatenii nostri au fost batuti si amenintati sa se intoarca la ei in.

Sase universitati din Marea Britanie si prezinta smbata oferta la Bucuresti

Sase universitati britanice de top isi prezinta sambata oferta educationala in cadrul targului Study UK Exhibition, care se desfasoara la Bucuresti.

Un roman care a emigrat dupa protestul din 10 august a murit intr-un accident, in Marea Britanie

Marius Cristian Dumitru, un barbat care a participat la protestul din 10 august si care se mutase acum aproximativ o luna in Marea Britanie, a murit dupa ce a fost lovit de o masina in orasul Maidstone. Accidentul a avut loc la finalul saptamanii trecute, iar zilele trecute a fost publicata identitatea lui de catre presa locala.

MAREA BRITANIE: Stephen Barclay, noul ministru pentru Brexit

Stephen Barclay a fost numit noul ministru al Brexitului in Marea Britanie, informeaza BBC.

A inceput procedura de repatriere a tanarului din Rovinari care a murit intr-un accident in Marea Britanie. Un roman stabilit in Anglia a strans banii necesari

Trupul neinsufletit al tanarul de 24 de ani, din orasul Rovinari, care si-a pierdut viata intr-un accident de circulatie petrecut in urma cu peste o saptamana Marea Britanie, ar putea sa fie adus acasa in scurt timp pentru a fi inmormantat crestineste.

Ce lovitura dura pregateste UE pentru Marea Britanie

Tarile Uniunii Europene vor adopta o pozitie dura in relatia cu Marea Britanie in privinta cooperarii in domeniul securitatii post-Brexit, a declarat negociatorul-sef al UE, Michel Barnier, conform unor.

Un roman a SOCAT Marea Britanie! A sarit in gol de pe un pod! VIRALUL ZILEI (VIDEO)

Un roman a creat isterie la Londra dupa ce a sarit de pe un pod in Tamisa. Momentul a fost descris pe Facebook de un alt roman care a comentat ironic gestul extrem. Un roman din Londra a.

Un roman a SOCAT Marea Britanie! S-a aruncat de pe un pod in Tamisa! VIRALUL ZILEI (VIDEO)

Un roman a creat isterie la Londra dupa ce a sarit de pe un pod in Tamisa. Momentul a fost descris pe Facebook de un alt roman care a comentat ironic gestul extrem. Un roman din Londra a.

Romanii din Marea Britanie, captivii crizei Brexit

Numai in pielea Theresei May sa nu fi fost in aceasta saptamana. Cinci ministri au demisionat din guvernul sau, dupa anuntarea Acordului cu UE privind Brexit. Au urmat trei ore in Camera Comunelor sub tirul tuturor taberelor politice. Unul din liderii partidului prim-ministrului, Conservator, a initiat procedura motiunii de cenzura. Miza este rasturnarea cabinetului inaintea votului din Parlament, in decembrie, privind Acordul cu UE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )