Libnet.ro
UNICEF

08:15

Un roman a SOCAT Marea Britanie! A sarit in gol de pe un pod! VIRALUL ZILEI (VIDEO)

B1 B1,
Un roman a SOCAT Marea Britanie! A sarit in gol de pe un pod! VIRALUL ZILEI (VIDEO)

Un roman a creat isterie la Londra dupa ce a sarit de pe un pod in Tamisa. Momentul a fost descris pe Facebook de un alt roman care a comentat ironic gestul extrem. Un roman din Londra a. continuă pe B1

Un roman a SOCAT Marea Britanie! S-a aruncat de pe un pod in Tamisa! VIRALUL ZILEI (VIDEO)

Un roman a creat isterie la Londra dupa ce a sarit de pe un pod in Tamisa. Momentul a fost descris pe Facebook de un alt roman care a comentat ironic gestul extrem. Un roman din Londra a.

A inceput procedura de repatriere a tanarului din Rovinari care a murit intr-un accident in Marea Britanie. Un roman stabilit in Anglia a strans banii necesari

Trupul neinsufletit al tanarul de 24 de ani, din orasul Rovinari, care si-a pierdut viata intr-un accident de circulatie petrecut in urma cu peste o saptamana Marea Britanie, ar putea sa fie adus acasa in scurt timp pentru a fi inmormantat crestineste.

Un roman care a emigrat dupa protestul din 10 august a murit intr-un accident, in Marea Britanie

Marius Cristian Dumitru, un barbat care a participat la protestul din 10 august si care se mutase acum aproximativ o luna in Marea Britanie, a murit dupa ce a fost lovit de o masina in orasul Maidstone. Accidentul a avut loc la finalul saptamanii trecute, iar zilele trecute a fost publicata identitatea lui de catre presa locala.

MAREA BRITANIE: Stephen Barclay, noul ministru pentru Brexit

Stephen Barclay a fost numit noul ministru al Brexitului in Marea Britanie, informeaza BBC.

Aproximativ 3.000 de medici straini din Marea Britanie sunt verificati, dupa ce un fals psihiatru a fost lasat sa profeseze 22 de ani

Aproximativ 3. 000 de medici straini din Marea Britanie sunt verificati de autoritati dupa ce a fost descoperit ca un fals psihiatru, fara niciun fel de calificare, a fost lasat sa profeseze timp de 22 de ani, relateaza CNN.

Ce lovitura dura pregateste UE pentru Marea Britanie

Tarile Uniunii Europene vor adopta o pozitie dura in relatia cu Marea Britanie in privinta cooperarii in domeniul securitatii post-Brexit, a declarat negociatorul-sef al UE, Michel Barnier, conform unor.

O familie de romani din Marea Britanie, victima unui atac rasial: Apartamentul le-a fost INCENDIAT, iar ei BATUTI CRUNT (FOTO)

Un nou atac rasial asupra romanilor din Marea Britanie. Apartamentul unei familii de romani a fost incendiat, iar concetatenii nostri au fost batuti si amenintati sa se intoarca la ei in.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )