Libnet.ro
UNICEF

08:15

Aproximativ 50 de milioane de conturi Facebook, afectate de o bresa de securitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aproximativ 50 de milioane de conturi Facebook, afectate de o bresa de securitate

Aproximativ 50 de milioane de utilizatori Facebook au fost expusi, din cauza unui defect de securitate, a anuntat astazi grupul american, relateaza BBC News. continuă pe Ziarul Bursa

Facebook, vizat de un atac cibernetic. Aproape 50 de milioane de conturi au fost afectate

Un atac asupra Facebook descoperit saptamana aceasta a expus informatii cu privire la aproximativ 50 de milioane de utilizatori ai retelei de socializare, a anuntat compania vineri, relateazaCNN.

Bresa de securitate majora la Facebook: 50 de milioane de conturi au fost compromise

Reteaua de socializare Facebook a anuntat ca a identificat o bresa de securitate in sistemele sale care a fost exploatata de atacatori cibernetici care au furat datele de acces a 50 de milioane de conturi. Facebook avertizeaza ca hackerii ar putea folosi datele pentru a prelua controlul asupra conturilor utilizatorilor.

Zeci de milioane de conturi Facebook, vizate de un atac cibernetic

Compania Facebook a descoperit un atac cibernetic care probabil a expus datele a aproximativ 50 de milioane de utilizatori ai retelei de socializare online. Hackerii, care nu au fost identificati, au exploatat.

Rulaj de aproximativ 42 milioane de lei

Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a fost de 41,75 milioane de lei, apropiata de valoarea medie a acestui an, de circa 41,35 milioane de lei, in contextul in care cinci dintre cei noua indici BVB au inchis in teritoriu negativ.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )