Libnet.ro
UNICEF

22:00

Aproximativ 700.000 de euro au fost donati, pana in prezent, pentru Cumintenia Pamantului

Adevărul Adevărul,
Aproximativ 700.000 de euro au fost donati, pana in prezent, pentru Cumintenia Pamantului

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a anuntat joi, pe pagina sa de Facebook, ca suma stransa din donatii pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului, pentru care s-a initiat o subscriptie publica, a ajuns la 694. 960 de euro. continuă pe Adevărul

Pavarotti din Carpati risca sa ajunga dupa gratii. Costel Busuioc a fost pus sub acuzare pentru ca ar fi lovit un sofer in trafic

Costel Busuioc, romanul devenit celebru dupa ce a castigat un concurs de talente in Spania, a fost trimis in judecata pentru loviri si alte violente, dupa ce i-ar fi dat un pumn unui sofer.

Prototipul primului computer Apple a fost vandut la licitatie pentru o suma imensa

Unul dintre prototipurile lui Apple 1, primul computer Apple, a fost vandut pentru suma de 815. 000 de dolari, in timpul unei licitatii caritabile. Prototipul a fost cumparat de un cuplu american, Glenn si Shannon Dellimore. in afara de computer,au mai fost vandute o interfata pentru casete, doua casete, dintre care una contine limbajul de programare [].

Seful DGIPI, demis dupa ce a fost pus sub acuzare pentru fapte de coruptie (VIDEO)

Seful DGIPI, Rares Vaduva, va fi schimbat din functie de catre premierul Dacian Ciolos in cursul zilei de luni, a confirmat pentru B1 TV purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Acesta a.

Seful DIPI, demis dupa ce a fost pus sub acuzare pentru fapte de coruptie (VIDEO)

Seful DIPI, Rares Vaduva, va fi schimbat din functie de catre premierul Dacian Ciolos in cursul zilei de luni, a confirmat pentru B1 TV purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Acesta a.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )