Libnet.ro
UNICEF

07:15

Seful DGIPI, demis dupa ce a fost pus sub acuzare pentru fapte de coruptie (VIDEO)

B1 B1,
Seful DGIPI, demis dupa ce a fost pus sub acuzare pentru fapte de coruptie (VIDEO)

Seful DGIPI, Rares Vaduva, va fi schimbat din functie de catre premierul Dacian Ciolos in cursul zilei de luni, a confirmat pentru B1 TV purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Acesta a. continuă pe B1

Seful DGIPI, Rares Vaduva, a fost pus sub acuzare

ACTUALIZARE 13:54 DNA: Ancheta in cazul unor persoane cu functii de conducere si angajati in cadrul DIPI Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA, n. r. ) au dispus efectuarea urmaririi penale pentru mai multe infractiuni, intre care deturnare de fonduri, abuz in serviciu, favorizarea faptuitorului si obstructionarea justitiei, fapte ce ar fi fost comise de angajati din cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI, n. r. ) - Departamentul de Informatii si Protectie Interna DIPI), intre care si persoane care detin sau au detinut functii de conducere in respectiva institutie, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei. *ACTUALIZARE 09:50 Rares Vaduva a fost pus sub acuzare.

Seful DIPI, demis dupa ce a fost pus sub acuzare pentru fapte de coruptie (VIDEO)

Seful DIPI, Rares Vaduva, va fi schimbat din functie de catre premierul Dacian Ciolos in cursul zilei de luni, a confirmat pentru B1 TV purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Acesta a.

Ciolos il va demite pe seful DGIPI Rares Vaduva in cursul zilei de luni

Seful DGIPI, Rares Vaduva, va fi schimbat din functie de catre premierul Dacian Ciolos in cursul zilei de luni, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, decizia fiind luata dupa ce Vaduva a fost pus sub acuzare pentru favorizarea.

Seful DGIPI, Rares Vaduva, audiat la DNA

ACTUALIZARE 09:50 Rares Vaduva a fost pus sub acuzare Rares Vaduva a fost pus sub acuzare pentru favorizarea infractorului, deturnare de fonduri, abuz in serviciu si obstructionarea justitiei, transmite Digi24. ---- Rares Vaduva, seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna DGIPI, n. r), s-a prezentat astazi la DNA, potrivit Digi 24.

Dacian Ciolos il va inlocui pe Rares Vaduva, seful DIPI, in cursul acestei zile

Rares Vaduva, seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Afacerilor Interne DIPI), va fi inlocuit de catre premierul Dacian Ciolos in cursul acestei zile, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Rares Vaduva a fost pus sub acuzare pentru abuz in serviciu, favorizarea infractorului si deturnare de fonduri intr-un dosar dinsjuns din cel al lui fostului ministru Gabriel Oprea.

UPDATE Seful spionilor de la Interne, pus sub acuzare de procurorii DNA pentru abuz in serviciu

Comisarul-sef de politie Rares Vaduva, seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna, din Ministerul Afacerilor Interne, s-a prezentat luni dimineata la DNA pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie.

Seful DGIPI, Rares Vaduva, la DNA

Seful DGIPI, Rares Vaduva, s-a prezentat luni dimineata la DNA pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie, scrie Agerpres. Stire in curs de.

Dacian Ciolos il demite pe seful DIPI Rares Vaduva, pus sub acuzare de DNA

Seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI) din Ministerul de Interne, Rares Vaduva, va fi schimbat din functie de catre premierul Dacian Ciolos in cursul zilei de luni, a anuntat.

Un sef al serviciului secret al Ministerului de Interne a secretizat informatii despre deturnarea de fonduri din dosarul Oprea si a refuzat sa le dea procurorilor

O persoana din conducerea DIPI a clasificat si apoi a refuzat solicitarea procurorilor de a declasifica documente despre deturnarile de fonduri din cadrul serviciului de informatii al MAI, acuza DNA intr-un comunicat de presa, fara a-l nominaliza pe seful Departamentului, Rares Vaduva, care a fost luni la sediul Directiei Anticoruptie, pentru a fi informat ca a fost pus sub acuzare.

General american, demis dupa ce s-a descoperit ca ducea o viata dubla. La ce riscuri s-ar fi supus acesta (VIDEO)

Un general-maior din cadrul armatei americane care detinea un post important in Europa a fost destituit, dupa ce s-a descoperit ca avea o viata privata dubla, potrivit USA Today. De si parea un.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )