Libnet.ro
UNICEF

14:45

Aquatique, cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici

Adevărul Adevărul,
Aquatique, cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici

Potrivit topului celor mai bune produse pentru copii, apa oligominerala naturala Aquatique a fost desemnata castigatoare la categoria Apa minerala plata pentru sugari si copii mici. continuă pe Adevărul

[P] Aquatique, cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici

Potrivit topului celor mai bune produse pentru copii, apa oligominerala naturala Aquatique a fost desemnata castigatoare la categoria Apa minerala plata pentru sugari si copii mici. Pentru alcatuirea acestui top, revista Forbes Romania a colaborat cu compania DD Research, ce a realizat in perioada iulie-septembrie 2016 o ampla cercetare a opiniei mamelor la nivelul intregii tari.

imi spunea sa-mi prezint marfa cea mai buna. Sandra Izbasa, despre OMUL care a motivat cel mai mult in cariera

Sandra Izbasa este una dintre cele mai apreciate sportive din Romania. Pasiunea pe care a pus-o in tot ce a facut in cariera de pana acum a fost apreciata de toata lumea, astfel ca dupa.

Cea mai buna echipa romaneasca la World Robot Olympiad a incheiat onorabil competitia din India. Ambasadorul Romaniei, printre suporteri

Marian-Cosmin Lupu, de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau si Cezar Stefanel Holban, de la Colegiul Economic M. Kogalniceanu, dar si profesorul lor, Sandel Agache, au obtinut certificate de excelenta pentru parcursul la World Robot Olympiad.

Ea este cea mai frumoasa fetita din Romania?

Ea este cea mai frumoasa fetita din Romania? Multi considera acest lucru despre Noelle, copilul designerului Ingrid Vlasov si al modelului Marian Nedelcu. Iata cum arata minunatia de fetita si ce isi doreste sa devina cand va fi mare.

Eurostat: Romania, printre tarile cu cea mai redusa pondere a taxelor in PIB din UE

Romania, Irlanda si Bulgaria au cea mai reduse pondere a contributiilor si taxelor sociale in PIB din Uniunea Europeana, de 28%, 24,4%, respectiv 29%, potrivit datelor aferente anului 2015 publicate vineri de biroul de statistica Eurostat.

Confruntari VIOLENTE intre refugiati si fortele de ordine in cea mai mare TABARA din Bulgaria: MIGRANTII au aruncat cu pietre si au incendiat anvelope (VIDEO)

Incidente violente in cea mai mare tabara de refugiati din Bulgaria. Migrantii au aruncat cu pietre in politisti, au incendiat anvelope si s-a catarat pe gardurile care inconjoara tabara, in.

Reteta de ramen. Cea mai hranitoare supa din lume, simbol al bucatariei japoneze

Ramenul este o supa hranitoare de origine japoneza, care este un fel de simbol national pentru japonezi, similara cu supa cu taitei pentru banateni.

Ineditul proiect prin care hartile metrourilor din toata lumea au fost simplificate: care a fost cea mai complicata, dar si cea mai interesanta FOTO

Un tanar designer din Washington a realizat un proiect inedit, simplificand hartile a 220 de din toata lumea, inclusiv pe cea din Bucuresti.

A fost cea mai dificila batalie a carierei mele, una care a lasat rani adanci. Mesajul lui Lucian Bute dupa ce a scapat de suspendare (FOTO)

Lucian Bute poate rasufla usurat. Sporitvul a scapat de suspendarea pentru dopaj si poate sa urce, din nou, in ring. Mai multe detalii AICI). Imdiat dupa ce a aflat vestea extraordinara se declara.

FOTO Cea mai sexy handbalista de la nationala a devenit mamica

Nationala de handbal se pregateste pentru Trofeul Carpati, care va avea loc in acest weekend la Cluj, ultima repetitie inainte de Campionatul European din Suedia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )