Libnet.ro
UNICEF

19:00

Arabia Saudita interzice mai multe jocuri video dupa moartea unor copii. Ce s-a intamplat...

B1 B1,
Arabia Saudita interzice mai multe jocuri video dupa moartea unor copii. Ce s-a intamplat...

Arabia Saudita va interzice o lista lunga de jocuri video populare, dupa ce doi copii s-au sinucis, fiind incurajati sa faca acest lucru intr-un joc online. Comisia generala a audiovizualului din Arabia. continuă pe B1

Ce inseamna sa fii jucator profesionist de jocuri video

Competitiile de jocuri video nu sunt ceva nou. Gamerii se lupta intre ei, incercand sa dovedeasca ca sunt cei mai buni de prin anii 80. Totusi, abia prin 2000 competitiile de jocuri video au inceput sa puna la bataie premii consistente si sa adauge premii financiare atragatoare. in prezent, Comitetul Olimpic International ia in considerare [].

Cum e sa fii jucator profesionist de jocuri video in Romania si in lume

Competitiile de jocuri video nu sunt ceva nou. Gamerii se lupta intre ei, incercand sa demonstreze ca sunt cei mai buni de prin anii 80. Abia prin 2000 competitiile de jocuri video au inceput sa puna la bataie premii consistente si sa adauge premii financiare atragatoare. Comitetul Olimpic International ia in considerare integrarea eSports in [].

PlayStation Hits iti aduce cele mai bune jocuri de PS4 la pret mic, pentru totdeauna

Oficialii Sony au anuntat de curand lansarea programului PlayStation Hits. Prin acest sistem, cele mai bune jocuri de PlayStation 4 lansate de-a lungul anilor vor fi oferite intr-un ambalaj nou, cu un pret mai mic. Majoritatea jocurilor de PS4 au un pret de 250 300 lei la momentul lansarii, iar daca este vorba de [].

Lista nominalizarilor MTV Video Music Awards 2018: Jay-Z siBeyonce, printre cele mai multe mentiuni. Avicii, nominalizare post-mortem VIDEO

Cantareata rap Cardi B 25 de ani) si duo-ul The Carters, format din Jay-Z 48 de ani) si Beyonce 36 de ani) au primit cele mai multe nominalizari - zece, respectiv opt - pentru editia de anul acesta a MTV Video Music Awards.

Lista nominalizarilor MTV Video Music Awards 2018: Cardi B si The Carters, cele mai multe mentiuni. Avicii, nominalizare post-mortem VIDEO

Cantareata rap Cardi B 25 de ani) si duo-ul The Carters, format din Jay-Z 48 de ani) si Beyonce 36 de ani) au primit cele mai multe nominalizari - zece, respectiv opt - pentru editia de anul acesta a MTV Video Music Awards.

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre Capitala, dupa ce mai multe dale s-au despins din carosabil

Traficul pe Autostrada Bucuresti - Constanta este oprit, marti seara, pe sensul spre Capitala, in dreptul localitatii Branesti, dupa ce mai multe dale s-au desprins din carosabil.

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui dupa ce mai multe dale s-au desprins din carosabil

Circulatia rutiera a fost oprita pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta, la kilometrul 20 al sensului de mers catre capitala, in dreptul localitatii Branesti, judetul Ilfov, dupa ce mai multe dale s-au desprins din carosabil. Traficul este deviat pentru efectuarea lucrarilor de reparatii necesare.

Condamnat la o pedeapsa simbolica pentru furt, un adolescent de 17 ani si-a omorat partenerul de hotii cu mai multe lovituri de cutit

Un adolescent in varsta de 17 ani a fost arestat preventiv dupa ce si-a omorat cu mai multe lovituri de cutit partenerul de hotie. Atat victima cat si agresorul fusesera condamnati la inchisoare cu suspendare intr-un dosar de furt si se aflau in perioada de supraveghere.

Sinceritate de bancher. Treichl, CEO Erste Group: Ar fi trebuit sa fiu demis de mai multe ori/Nu sunt bancher, ma consider mai degraba un antreprenor n sectorul bancar!

A condus unul dintre cele mai mari conglomerate financiare din Europa prin criza financiara globala de acum 10 ani, a urmat apoi criza datoriilor din zona euro, urmate de cateva achizitii controversate, dar Andreas Treichl a continuat sa supravietuiasca, scriu jurnalistii de la Financial Times sursa, pentru abonati). Este de 21 de ani la conducerea Erste Group, cu sediul la Viena, grupul bancar care a pA condus unul dintre cele mai mari conglomerate financiare din Europa prin criza financiara globala de acum 10 ani, a urmat apoi criza datoriilor din zona euro, urmate de cateva achizitii controversate, dar Andreas Treichl a continuat sa supravietuiasca profesional, scriu jurnalistii de la Financial Times sursa, pentru abonati). Este de 21 de ani la conducerea Erste Group, cu sediul la Viena, grupul bancar care a preluat si care controleaza operatiunile celei mai mari banci locale- BCR. De 25 de ani circula cu o motocicleta Harley-Davidson. Acum, Treichl are 66 de ani si admite ca ar fi trebuit sa fi fost demis de mai multe ori pentru ca am facut greseli mari si am contribuit la formarea unei viziuni care s-a dovedit apoi a fi una gresita, spune el. reluat si care controleaza operatiunile celei mai mari banci locale- BCR. De 25 de ani circula cu o motocicleta Harley-Davidson. Acum, Treichl are 66 de ani si admite ca ar fi trebuit sa fi fost demis de mai multe ori pentru ca am facut greseli mari si am contribuit la formarea unei viziuni care s-a dovedit apoi a fi una gresita, spune el.

Raport ONU: Barbatii homosexuali au de 28 de ori mai multe riscuri sa contracteze virusul HIV decat cei heterosexuali

Barbatii homosexuali au de 28 de ori mai multe riscuri sa contracteze virusul HIV decat cei heterosexuali, in ciuda unei reduceri radicale a infectiilor transmisibile in randul barbatilor homosexuali din tarile occidentale, arata un raport al Organizatiei Natiunilor Unite, citat de Reuters.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )