Libnet.ro
UNICEF

01:05

ARABIA SAUDITA: Pentagonul va trimite trupe in regiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ARABIA SAUDITA: Pentagonul va trimite trupe in regiune

Donald Trump a aprobat, vineri, trimiterea de trupe americane pentru a consolida apararea antiaeriana saudita dupa atacurile asupra instalatiilor petroliere, pe care Washingtonul le imputa Iranului, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Arabia Saudita: Pentagonul va trimite trupe in regiune

Donald Trump a aprobat, vineri, trimiterea de trupe americane pentru a consolida apararea antiaeriana saudita dupa atacurile asupra instalatiilor petroliere, pe care Washingtonul le imputa Iranului, relateaza Reuters.

Donald Trump anunta o inasprire substantiala a sanctiunilor impuse Iranului dupa atacul din Arabia Saudita

Presedintele Donald Trump a dispus miercuri o inasprire substantiala a sanctiunilor impotriva Iranului, dupa atacul cu drone efectuat sambata asupra unor instalatii petroliere in Arabia.

VIDEO SUA, in cautare de aliati pentru a pedepsi Iranul. Rebelii houthi spun cum si cu ce au lovit Arabia Saudita si ameninta Emiratele Arabe Unite

Presedintele american Donald Trump a afirmat miercuri ca dispune de multe optiuni pentru a raspunde Iranului dupa atacurile cu drone, de sambata, impotriva infrastructurilor petroliere saudite, pe care Washingtonul le pune pe seama Iranului. Rebelii houthi din Yemen spun ca au drone noi cu motoare normale sau cu reactie si ameninta ca pot lovi si Emiratele Arabe Unite.

The Guardian: Iran si Arabia Saudita: Presiune maxima, riscuri maxime

Declaratiile lui Donald Trump in materie de politica externa seamana cu un desen la care trebuie sa unesti punctele, realizat de un artist abstract - unele puncte pot iesi in evidenta si intre unele dintre ele se pot discerne si linii, dar a incerca sa gasesti un intreg unitar ar fi o nebunie. Reactia lui la atacul din weekend asupra instalatiilor petroliere saudite a pendulat rapid de la avertismentul ca SUA sunt cu glontul pe teava la declaratia nu vreau razboi cu nimeni si la remarca la un moment dat va functiona, potrivit Rador care citeaza The Guardian.

ONU trimite experti sa ancheteze cine a atacat Arabia Saudita cu drone

Experti ai ONU sunt asteptati in Arabia Saudita pentru a efectua o investigatie internationala asupr.

VIDEO Putin spune ca Arabia Saudita ar trebui sa cumpere sisteme de aparare rusesti pentru o protectie mai buna, provocand rasete din partea oficialilor iranieni

Liderii mondiali au condamnat atacul asupra instalatiilor petroliere din Arabia Saudita, de saptamana trecuta, considerand-o o lovitura la nivelul economiei globale si o amenintare pentru stabilitatea din regiune. Presedintele Vladimir V. Putin a vazut situatia ca pe o ocazie de a-si ridica vanzarile sau, cel putin, de a glumi pe seama Vestului, scrie New York Times.

Donald Trump ameninta ca va trimite in Europa teroristii capturati

Presedintele american Donald Trump a cerut vineri tarilor europene sa isi ia inapoi cetatenii care s-au alaturat gruparii jihadiste Statul Islamic si care acum sunt inchisi in centre de detentie in.

Seful spionajului rus nu exclude un razboi in Golful Persic dupa atacurile din Arabia Saudita, atribuite de SUA Iranului

Pericolul unui scenariu de razboi dupa atacurile cu drone asupra unor obiective din Arabia Saudita este posibil, a declarat directorul Serviciului de Informatii Externe al Rusiei, Serghei Nariskin. Anchetatorii sauditi si americani au stabilit cu o probabilitate foarte mare ca atacurile din Arabia Saudita de saptamana trecuta au fost lansate dintr-o baza aeriana din Iran, situata in apropierea granitei cu Irakul.

ARABIA SAUDITA: Productia de petrol afectata de atacuri se va relua pana la sfarsitul lui septembrie

Arabia Saudita va relua productia de 5,7 milioane de barili de petrol pe zi, blocata de atacuri, pana la sfarsitul lunii septembrie si a anuntat ca a reusit sa readuca livrarile de titei la nivelul celui anterior atacurilor din weekendul trecut datorita stocurilor detinute, relateaza Reuters.

Liderul Hezzbollah: Iranul va distruge Arabia Saudita in caz de razboi

Hassan Nasrallah, liderul miscarii siite Hezbollah din Liban, a amenintat ca Iranul va distruge Arabia Saudita in cazul in care Regatul va intra in razboi cu Republica islamica, potrivit Reuters preluat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )