Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arabia Saudita si Rusia lucreaza la un pact istoric, pe termen lung, pentru a tine sub control livrarile de petrol

Adevărul Adevărul,
Arabia Saudita si Rusia lucreaza la un pact istoric, pe termen lung, pentru a tine sub control livrarile de petrol

Arabia Saudita si Rusia lucreaza la un pact istoric, pe termen lung, de pana la 20 de ani, pentru a tine sub control livrarile de petrol la nivel mondial ale marilor exportatori, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Softbank si Arabia Saudita vor infiinta cel mai mare producator mondial de energie fotovoltaica

Fondul suveran de investitii din Arabia Saudita si grupul japonez SoftBank Group vor investi intr-o companie de productie a energiei fotovoltaice din Arabia Saudita, care in timp ar urma sa devina cel mai mare producator mondial de energie fotovoltaica, a declarat directorul general de la Softbank, Masayoshi Son, transmite Reuters.

Arabia Saudita, sub un asediu: Rachete balistice trase de rebelii siiti au fost interceptate deasupra Riadului (VIDEO)

Arabia Saudita, sub un asediu fara precedent al rebelielor din Yemen. Sapte rachete balistice trase de rebelii siiti au fost interceptate in spatiul aerian saudit, inclusiv deasupra capitalei Riad. Cel putin un.

Arabia Saudita a interceptat si distrus sapte rachete lansate de Yemen

Fortele aeriene din Arabia Saudita au interceptat sapte rachete lansate duminica de la Yemen, potrivit unui oficial al Ministerului de Informatii al tarii.

VIDEO Arabia Saudita sustine ca a interceptat cu rachete Patriot sapte atacuri balistice lansate de rebelii houthi / Apar imagini cu o racheta Patriot care s-ar fi prabusit ntr-o zona rezidentiala si alta care ar fi explodat dupa lansare

Fortele Arabiei Saudita sustin ca au reusit duminica sa intercepteze sapte rachete balistice lansate din Yemen de catre rebelii houthi. Interceptarile au fost facute cu rachete Patriot, iar presa internationala scrie ca atacul s-a soldat cu moartea unei persoane, dar si cu fragmente din rachete cazute pe strazile din Capitala Riad. Pe de alta parte, in mediul online apar inregistrari video cu cel putin doua reachete Patriot care nu au functionat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )