Libnet.ro
UNICEF

22:45

Softbank si Arabia Saudita vor infiinta cel mai mare producator mondial de energie fotovoltaica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Softbank si Arabia Saudita vor infiinta cel mai mare producator mondial de energie fotovoltaica

Fondul suveran de investitii din Arabia Saudita si grupul japonez SoftBank Group vor investi intr-o companie de productie a energiei fotovoltaice din Arabia Saudita, care in timp ar urma sa devina cel mai mare producator mondial de energie fotovoltaica, a declarat directorul general de la Softbank, Masayoshi Son, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Siegfried Muresan, despre semnalele unei noi crize: PSD si ALDE au impins Romania la cel mai mare deficit bugetar din ultimii 8 ani

Guvernarea PSD-ALDE este aspru criticata de la Bruxelles. Europarlamentarul Siegfried Muresan sustine ca cele doua partide au impins Romania la cel mai mare deficit bugetar din ultimii 8 ani, acesta fiind, in.

Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania este aproape de exploatare. Rezervele de la Rovina valoreaza 5 miliarde de dolari

Campania Samax este foarte aproape de a obtine avizele necesare de incepere a exploatarii zacamintelor de aur si cupru din perimetrul Rovina, cele mai mari din Romania. De aici ar urma sa fie extrase peste 200 de tone de aur si 635. 000 de tone de cupru.

Romania are cel mai mare deficit bugetar din ultimii ani. Ca in timpul crizei

Dezastru la buget, in ciuda cresterii economice record. Primele doua luni ale anului s-au incheiat c.

Gazonul, cel mai mare adversar al tricolorilor la meciul cu Suedia

Dincolo de duelul cu formatia scandinava, una dintre cele 32 de participante la Cupa Mondiala din vara acestui an, principala grija a tricolorilor la partida de marti seara va fi gazonul de la Craiova.

Trucuri care pot transforma si cel mai mare somnoros intr-o persoana matinala

Dupa ce am trecut la ora de vara, trezitul de dimineata a devenit un cosmar pentru multi dintre noi. Conform specialistilor, aplicarea catorva reguli pot face din primele ore ale diminetii cel mai productiv moment al zieli.

Surse: Thyssenkrupp isi va instraina cea mai mare divizie

Thyssenkrupp AG, cel mai mare grup siderurgic din Germania, va instraina, probabil, divizia de tranzactii cu materii prime, Materials Services, ca parte a unei revizuiri strategice a companiei, care va fi anuntata in luna mai, scrie cotidianul german Businesssideblatt, fara sa citeze sursa informatiei.

Arabia Saudita, sub un asediu: Rachete balistice trase de rebelii siiti au fost interceptate deasupra Riadului (VIDEO)

Arabia Saudita, sub un asediu fara precedent al rebelielor din Yemen. Sapte rachete balistice trase de rebelii siiti au fost interceptate in spatiul aerian saudit, inclusiv deasupra capitalei Riad. Cel putin un.

Arabia Saudita si Rusia lucreaza la un pact istoric, pe termen lung, pentru a tine sub control livrarile de petrol

Arabia Saudita si Rusia lucreaza la un pact istoric, pe termen lung, de pana la 20 de ani, pentru a tine sub control livrarile de petrol la nivel mondial ale marilor exportatori, relateaza Reuters.

Arabia Saudita a interceptat si distrus sapte rachete lansate de Yemen

Fortele aeriene din Arabia Saudita au interceptat sapte rachete lansate duminica de la Yemen, potrivit unui oficial al Ministerului de Informatii al tarii.

Pensia medie lunara, in anul 2017, a fost de 1069 lei, mai mare cu 12,8% fata de anul precedent

Conform unui raport al Institutului National de Statistica INS), in anul 2017, pensia medie lunara a fost de 1069 lei, mai mare cu 12,8% fata de anul precedent, iar numarul mediu de pensionari a fost de 5,228 milioane de persoane, in scadere cu 29 mii persoane fata de anul precedent, iar raportul dintre numarul mediu de pensionari de asigurari sociale de stat si cel al salariatilor a fost de 9 la 10.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )