Libnet.ro
UNICEF

18:15

Arabia Saudita stopeaza importurile de bovine din Romania din cauza bolii vacii nebune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Arabia Saudita stopeaza importurile de bovine din Romania din cauza bolii vacii nebune

Comisia Europeana a informat autoritatile romane in legatura cu faptul ca Arabia Saudita a decis suspendarea temporara a importului de bovine din Romania, dupa inregistrarea unui caz atipic de boala vacii nebune, a precizat ANSVSA, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

ANSVSA: Importul de bovine din Romania, interzis in Arabia Saudita, dupa un caz de boala vacii nebune

Arabia Saudita a decis suspendarea temporara a importului de bovine din Romania, dupa inregistrarea unui caz atipic de boala vacii nebune, conform Autoritatii Sanitar Veterinare ANSVSA), citata de Mediafax.

Producatorul olandez de trollere Princess Traveller a intrat pe piata din Romania

Producatorul olandez de trollere Princess Traveller a intrat pe piata din Romania. Cu o investitie initiala de jumatate de million de euro, firma comercializeaza trollerele de tip hard case, fabricate din materiale rezistente, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

PREMIERA in justitia din Romania. Judecatorul care a retrocedat ilegal un sat intreg, primul magistrat care va ramane fara pensie speciala

Judecatorul Aurel Tripa, care a retrocedat ilegal un sat intreg, este primul magistrat care va ramane fara pensie speciala, dupa ce a fost condamnat pentru coruptie. Este o premiera in justitia din Romania,.

Banii mafiei italiene, SPALATI la gropile de gunoi din Romania

Mafia italiana isi spala banii murdari prin gropile de gunoi din Romania. 400 milioane de euro obtinuti din evaziune fiscala sau camatarie ar fi ajuns in tara noastra, in ultimii 10 ani, pentru a fi.

Jocuri ascunse pe seama celei mai frumoase sosele din Romania

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania amana de aproape doi ani de zile rezilierea contractului semnat cu firma asfaltatorului Nelu Iordache pentru repararea Transalpina. Astfel, acesta nu este obligat sa returneze statului garantia de buna executie.

Cladire din Romania care se afla pe locul trei in topul celor mai impresionante 10 cladiri din lume

Parlamentul Romaniei figureaza pe locul al treilea intr-un top al celor mai impresionante zece cladiri din lume publicat de ziarul englez The Independent, citat de AGERPRES. Inspirat de cartea lui Tom Wilkinson.

Casa Alba: Sistemul antiracheta din Romania nu incalca Tratatul fortelor nucleare intermediare

Sistemul american de aparare antiracheta care va fi amplasat in Romania nu incalca Tratatul fortelor nucleare intermediare INF), a declarat purtatorul de cuvant al Casei Albe Josh Earnest, respingand astfel.

Swietelsky modernizeaza caile ferate din Romania

P) in foarte scurt timp, gara din Arad, care se afla in curs de modernizare, va reprezenta un reper important pentru intreaga Europa. Vorbim despre un proiect indraznet care tinde, la finalizare, sa fie.

Topul celor mai scumpe terenuri agricole din Romania. Fata de 2007, preturile s-au dublat

Perioada de recesiune nu a avut impact negativ asupra evolutiei preturilor terenurilor agricole. Dimpotriva, preturile de tranzactionare s-au dublat comparativ cu ultimele luni din 2007. Marea problema ramane insa fragmentarea terenurilor, lipsa unor.

GALERIE FOTO. Sirienii vin cu barca pe mare, pakistanezii, ascunsi in TIR-uri. Peste 655 de straini, prinsi intrand sau iesind ilegal din Romania, in 2014

In anul 2014, politistii de frontiera au depistat in zona de competenta 655 cetateni straini implicati in migratia ilegala. Din totalul persoanelor implicate in migratia ilegala, 405 cetateni straini au fost depistati in trecere/tentativa de trecere ilegala a frontierei 167 pe sensul de intrare in tara si 238 straini pe sensul de iesire din tara), diferenta fiind reprezentata de persoane depistate in zona de competenta.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )