Libnet.ro
UNICEF

19:45

Jocuri ascunse pe seama celei mai frumoase sosele din Romania

România Liberă România Liberă,
Jocuri ascunse pe seama celei mai frumoase sosele din Romania

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania amana de aproape doi ani de zile rezilierea contractului semnat cu firma asfaltatorului Nelu Iordache pentru repararea Transalpina. Astfel, acesta nu este obligat sa returneze statului garantia de buna executie. continuă pe România Liberă

Militantii islamisti din Irak au preluat controlul celei mai mari hidrocentrale din tara

Militantii islamisti din Irak au preluat controlul celei mai mari hidrocentrale din tara, baraj siuat pe raul Tigru, au anutat luptatorii kurzi care aparau instalatia.

FOTO: Care sunt cele mai frumoase casute din copaci din lume. Una dintre ele se afla in Predeal!

In lume exista nenumarate casute in copaci care sunt incredibil de frumoase si ii fascineaza pe iubitorii de natura.

Special pentru o vacanta de neuitat! Top 6 hoteluri cu cele mai frumoase privelisti din lume!

Pe langa confort, care trebuie sa existe negresit, atunci cand iti alegi hotelul in care urmeaza sa-ti petreci vacanta, cu siguranta ca ti-ai dori sa fie unul cu o priveliste minunata de care sa te poti bucura in fiecare dimineata imediat dupa ce deschizi ochii. Ei bine, urmatoarele 6 hoteluri nu te vor dezamagi la acest capitol!.

Ponta, in vizita la santierul Teatrului National: La sfarsitul lui noiembrie vom avea unul dintre cele mai frumoase teatre din Europa

Premierul Victor Ponta a subliniat astazi importanta pe care o are Teatrul National din Bucuresti in cultura noastra nationala. Seful Exexutivului a transmis un mesaj de condoleante fata de trecerea in nefiinta a cascadorului Szobi Cseh.

Topul celor cele mai frumoase 10 patrimonii UNESCO din lume

Anul trecut, site-ul VeryFirstTo. com a oferit o excursie de lux in valoare de 1. 5 milioane de dolari catre toate cele 962 de locuri apartinand patrimoniului mondial UNESCO. Aceasta excursie a fost declarata cea mai scumpa vacanta din lume. Din moment.

Jihadistii din Statul Islamic au preluat controlul celei mai mari hidrocentrale din Irak si a mai multor campuri petrolifere

Combatantii din cadrul gruparii militante Stat Islamic in Irak si Siria au preluat controlul celui mai mare baraj hidroelectric de pe raul Tigru din Irak, care alimenteaza cu energie electrica orasul Mosul, a declarat duminica un comandant al luptatorilor kurzi care aparau instalatia, relateaza CNN. Jihadistii au mai preluat si mai multe campuri petrolifere in provincia Ninewa.

Letonia a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), informeaza AFP. Cu doar o zi inainte, Letonia inregistrase un alt record de.

Ce trucuri folosesc magazinele pentru a scoate mai multi bani din buzunarul clientilor

Vi se intampla frecvent sa cumparati mai multe produse decat v-ati propus initial? De la supermarketuri pana la magazine de haine, retailerii pregatesc cu precizie strategia prin care reusesc sa scoata mai multi bani din buzunarul tau.

Internetul a dat nastere celei mai scumpe salate de cartofi: 55.000 de dolari pentru un preparat cat se poate de banal

Unul dintre cele mai controversate si mai mediatizate proiecte de crowdfunding a ajuns la final. Celebra salata de cartofi care a scandalizat internetul a reusit sa stranga peste 55 de mii de dolari, potrivit Uber Gizmo.

VIDEO Calatorie in preistorie, prin intermediul celei mai mari expozitii de dinozauri

Buzoienii, atat cei mici, cat si adultii pasionati de preistorie, au sansa sa calatoreasca in timp, cu multe milioane de ani in urma, vizitand o expozitie de dinozauri deschisa la etajul unui mall din nordul municipiului Buzau. Evenimentul organizat impreuna cu National Georgaphic se va desfasura in perioada 1-17 august iar intrarea este gratuita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )