Libnet.ro
UNICEF

18:30

Arad: Doi barbati au fost retinuti pentru violarea repetitiva a unui minor

B1 B1,
Arad: Doi barbati au fost retinuti pentru violarea repetitiva a unui minor

Doi barbati au fost retinuti de catre politistii din cadrul Sectiei nr. 1 Politie Rurala Arad, dupa ce au fost acuzati ca au violat in mai multe randuri, timp de noua luni, un minor. De asemenea,. continuă pe B1

Trei romani au fost arestati pentru proxenetism in Italia. Ce ii faceau unei tinere

Trei romani au fost retinuti pentru proxenetism in Italia. Potrivit SalernoToday, politia a retinut trei romani tata, fiu si logodnica acestuia - care ar fi fortat o tanara, tot de origine roman?.

Ploiesti: Doi barbati cautati de autoritatile din SUA pentru fraude informatice au fost retinuti

Doi barbati ce erau cautati de autoritatile din SUA SUA pentru fraude informatice au fost prinsi si retinuti in Ploiesti. De asemenea, acestia mai erau cautati si pentru constituire a unui grup.

Sibiu: Doi barbati suspectati de evaziune fiscala estimata la 1,3 milioane de lei au fost retinuti

Doi barbati suspectati intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu estimat la 1,3 milione de lei au fost retinuti, dosarul fiind instrumentat de politistii din Sibiu. Cei doi desfasurau activitati in sectorul constructiilor si nu au evidentiat in contabilitate sumele incasate in perioada 2013 - 2015.

VIDEO Doi tineri din Chisinau, retinuti pentru furtul a 250 mii de lei dintr-o locuinta

Doi tineri cu varste de 18 si, respectiv, 20 de ani, domiciliati in Chisinau, sunt cercetati penal pentru furt in proportii deosebit de mari. Anterior, unul dintre ei a fost retinut pentru infractiuni similare.

Accident grav in noaptea de inviere. Doi barbati au ajuns la spital

Un grav accident de circulatie s-a produs, in noaptea de inviere, pe un drum din judetul Olt, doi barbati fiind scosi cu greu din masina.

Doi barbati din Gherta au murit intoxicati cu monoxid de carbon intr-o casa din Anglia

Cei doi se mutasera recent in casa si locuiau in aceeasi camera, incapere in care a fost cea mai mare scurgere de gaze.

Prima reactie a lui Salman Khan dupa ce a fost CONDAMNAT pentru UCIDERE. Sute de fani i-au SCANDAT numele in fata casei. Iulia Vantur, DEVASTATA (VIDEO)

Starul bollywoodian Salman Khan iubitul Iuliei Vantur) a avut o prima reactie dupa ce a fost eliberat pe cautiune in urma condamnarii sale la cinci ani de inchisoare pentru uciderea unor antilope dintr-o specie.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )