Libnet.ro
UNICEF

15:00

Arafat, la Alba Iulia: Situatia este grava. Nu se poate dispune inca carantina pentru ca trebuie propunere de la DSP

Hotnews Hotnews,
 Arafat, la Alba Iulia: Situatia este grava. Nu se poate dispune inca carantina pentru ca trebuie propunere de la DSP

La Alba Iulia, situatia este una serioasa, aproape la fel de grava ca la Sibiu, insa nu poate fi dispusa carantina deocamdata pentru ca este nevoie de o propunere in acest sens de la Directia de Sanatate Publica, a declarat vineri seara secretarul de stat Raed Arafat. continuă pe Hotnews

Raed Arafat, despre Alba Iulia, care are o incidenta de aproape 101000: Nu se poate dispune carantina pentru ca trebuie propunere de la DSP

Alba nu va avea nicio localitate carantinata. Seful DSU, Raed Arafat, a pasat responsabilitatea autoritatilor locale.

Raed Arafat: Situatia din Alba Iulia este foarte asemanatoare cu cea din Sibiu, care a fost plasat in carantina

Secretarul de stat Raed Arafat s-a aflat, vineri, la Alba Iulia, dupa ce a vizitat, in cursul zilei, municipiul Sibiu, care a fost plasat in carantina.

Raed Arafat, la Alba Iulia: Aici s-a inceput cu unele masuri inaintea Guvernului, dar pana acum nu observam chiar o scadere Pe teritoriul Romaniei se mai afla un stoc de ventilatoare al UE (VIDEO)

Secretarul de Stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a subliniat ca orice echipament distribuit ajuta, context in care a precizat ca pe teritoriul Romaniei se mai afla un.

FOTO Robotul care ii va ajuta pe medici sa trimita medicamente pacientilor cu COVID-19. Ideea originala a unor tineri din Alba Iulia

Fosti elevi ai Colegiului National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia, pasionati de informatica, construiesc un robot autonom destinat Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia.

Aventurile unui tanar din Alba Iulia cu 55 de grame de hasis adus din Spania. Dupa sase ani a fost condamnat definitiv

Un tanar in varsta de 27 de ani din Alba Iulia a fost condmanat definitiv la pedepasa de trei ani si 10 luni de inchisoare pentru trafic de droguri.

Se aleg viceprimarii la Alba Iulia. USR PLUS si PNL s-au inteles pentru a face majoritate in Consiliul Local

Consiliul Local al municipiului Alba Iulia va alege vineri, 13 noiembrie, pe cei doi viceprimari care urmeaza sa lucreze in urmatorii patru ani cu primarul Gabriel Plesa.

Seful sectiei ATI de la spitalul din Alba Iulia: Medicii nu pot alege cine sa traiasca si cine nu. Toti pacientii trebuie sa primeasca tratament

Seful Sectiei ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia. Silviu Eugen Tuzes, a declarat marti ca unitatea sanitara nu mai are locuri terapie intensiva pentru bolnavii de COVID-19.

VIDEO Dialoguri virtuale cu personaje din anticul Apulum in Cetatea Alba Iulia. Cum sunt intampinati turistii de soldatii romani

Turistii care vor ajunge in Cetatea Alba Iulia vor fi intampinati cu mesaje virtuale transmise de soldati romani.

1 Decembrie 2020, fara parada militara, focuri de artificii si spectacole in aer liber la Alba Iulia Primarul Gabriel Plesa: in inimile romanilor, sarbatoarea va fi la fel de frumoasa (VIDEO)

In contextul pandemiei de coronavirus de pe teritoriul Romaniei, Ziua Nationala de 1 Decembrie va fi sarbatorita antr-un mod mai auster, atat la Alba Iulia, cat si in alte localitati din Romania. Astfel,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )