Libnet.ro
UNICEF

19:30

Arafat anunta ca testele antigen comandate vor ajunge in Romania pana la finalul anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Arafat anunta ca testele antigen comandate vor ajunge in Romania pana la finalul anului

Seful DSU, Raed Arafat, a anuntat, joi, in sedinta de Guvern, ca cea mai mare parte dintre cele trei milioane de teste antigen comandate vor ajunge in Romania pana la finalul anului, iar joi incepe distribuirea primelor 300. 000 de teste, noteaza News. continuă pe Ziarul Bursa

Raed Arafat anunta noi restrictii pentru romani. Ce s-ar putea intampla in mall-uri si supermarketuri

Seful DSU atrage atentia unei aglomerari mari in centrele comerciale, inainte de sarbatori. Avand in vedere situatia grea cu care se confrunta tara noastra, Raed Arafat vine cu noi informatii referitoare la viitoare restrictii. Accesul in mall-uri ar putea fi restrictionat Desi in acest moment, autoritatile nu au in vedere impunerea unor restrictii noi, secretarul .

Nelu Tataru: Cele 10.000 de doze de vaccin anti-COVID care vor ajunge in tara vor fi destinate sectiilor de infectioase

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca primele 10. 000 de doze de vaccin anti-COVID-19, cu care vor fi vaccinate 5. 000 de persoane, vor ajunge in ara in perioada dintre Craciun si Revelion, iar ele vor fi distribuite personalului medical care lucreaza in sectiile de boli infectioase.

Primele doze de vaccin anti-COVID ar putea ajunge in Romania intre Craciun si Revelion. Va fi o transa simbolica - coordonatorul campaniei de vaccinare

Primele doze de vaccin anti-COVID vor ajunge in Romania intre Craciun si Revelion si va fi o transa simbolica, de pana in 10. 000 de doze, din care vor putea fi vaccinati 5. 000 de oameni, a declarat marti coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul Valeriu Gheorghita. El a facut aceste precizari dupa ce Comisia Europeana a anuntat ca Agentia Europeana pentru Medicamente ar urma sa aprobe in 23 decembrie vaccinul Pfizer BioNTech, primul vaccin anti-COVID pentru uz in Uniunea Europeana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )