Libnet.ro
UNICEF

13:00

Arafat: Nu avem nicio persoana pozitiva cu coronavirus. Si daca va fi un caz, nu inseamna ca suntem in epidemie (VIDEO)

B1 B1,
Arafat: Nu avem nicio persoana pozitiva cu coronavirus. Si daca va fi un caz, nu inseamna ca suntem in epidemie (VIDEO)

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a anuntat ca niciuna dintre cele 13 persoane din Gorj testate nu au coronavirus. Mai sunt in lucru testele a 19 persoane din Gorj, care nu au fost contacti. continuă pe B1

Iohannis, la finalul sedintei CSAT: Nu avem nicio persoana cu coronavirus in Romania. Nu exista motive de panica!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) ca deocamdata, pe teritoriul tarii, nu exista nicio persoana cu coronavirus. Acesta a facut apoi apel la calm si le-a recomandat oamenilor sa respecte regulile de igiena. Printre deciziile luate in CSAT seful Statului a dezvaluit ca a dispus achizitionarea de noi echipamente medicale precum si implementarea unei linii telefonice speciale.

Coronavirus: Primul caz raportat an sudul Italiei

Autoritaapoundile italiene au anunapoundat primul caz de coronavirus anregistrat an sudul apoundarii, la o femeie originara din Bergamo, la nord-vest de Milano, care se afla an vacanapounda la Palermo Sicilia). Prea159;edintele regiunii Sicilia, Nello Musumeci, a confirmat.

Primarul din Targu Mures nu cedeaza hotelul cerut de DSP pentru izolarea suspectilor de coronavirus: Daca ar fi Orwell, ar face niste nuvele extraordinare

Dorin Florea, primarul din Targu Mures, nu va ceda hotelul solicitat de catre Directia de Sanatate Publica pentru izolarea persoanelor aflate in carantina pe fondul suspiciunilor de infectie cu coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )