Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, la finalul sedintei CSAT: Nu avem nicio persoana cu coronavirus in Romania. Nu exista motive de panica!

Adevărul Adevărul,
Iohannis, la finalul sedintei CSAT: Nu avem nicio persoana cu coronavirus in Romania. Nu exista motive de panica!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) ca deocamdata, pe teritoriul tarii, nu exista nicio persoana cu coronavirus. Acesta a facut apoi apel la calm si le-a recomandat oamenilor sa respecte regulile de igiena. Printre deciziile luate in CSAT seful Statului a dezvaluit ca a dispus achizitionarea de noi echipamente medicale precum si implementarea unei linii telefonice speciale. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, dupa sedinta CSAT, ca nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in Romania.

Klaus Iohannis, dupa CSAT-ul dedicat coronavirusului: Nu exista motive de panica Plus un apel catre mass-media: Informati corect si constant, dar de o maniera echilibrata si fara excese

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, reunit miercuri pentru a analiza situatia generata de evolutia coronavirusului in Europa, a decis alocarea de catre Guvern a resurselor financiare pentru achizitia de echipamente individuale de protectie. Totodata, Ministerul Sanatatii va asigura personalul medical necesar in punctele de trecere a frontierei cu specialisti din directiile de sanatate publica, inclusiv prin detasare din alte judete si unitati sanitare, a anuntat Klaus Iohannis, la finalul sedintei CSAT.

Arafat: Nu avem nicio persoana pozitiva cu coronavirus. Si daca va fi un caz, nu inseamna ca suntem in epidemie (VIDEO)

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a anuntat ca niciuna dintre cele 13 persoane din Gorj testate nu au coronavirus. Mai sunt in lucru testele a 19 persoane din Gorj, care nu au fost contacti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )