Libnet.ro
UNICEF

06:00

Arafat: Cei trei mineri raniti in explozia din Mina Uricani vor fi adusi la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Arafat: Cei trei mineri raniti in explozia din Mina Uricani vor fi adusi la Bucuresti

Cei trei mineri raniti in explozia de la Mina Uricani vor fi adusi cu un elicopter in Bucuresti, urmand sa fie internati la Spitalul de Arsi si la Spitalul Bagdasar Arseni, a spus, potrivit News. ro, secretarul de stat in ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat. continuă pe Hotnews

Explozie la Mina Uricani: trei mineri raniti, iar altul este cautat de catre salvatori

ACTUALIZARE 08:41 Minerii raniti au arsuri pe fata si pe membre *ISU: Nu se stie daca minerul disparut este sau nu in viata Doi din cei trei mineri raniti in explozia produsa in Mina Uricani au fost transportati la spitalul din Petrosani, unde urmeaza sa ajunga si cel de-al treilea ranit. ------------ O explozie puternica a avut loc, in aceasta dimineata, in subteranul Minei Uricani, iar patru mineri au fost surprinsi de deflagratie.

UPDATE Explozie la Mina Uricani: Trei mineri raniti, unul disparut. Minerii au arsuri pe fata, maini si picioare

Trei mineri au fost raniti, iar unul este dat disparut, dupa ce dimineata a avut loc o explozie la Mina Uricani, informeaza News. ro. Doi mineri au arsuri pe fata, maini si picioare si urmeaza sa fie dusi in sala de operatie.

UPDATE Explozie la Mina Uricani: Un miner a murit, iar trei au fost raniti. Supravietuitorii sunt adusi la Bucuresti

Trei mineri au fost raniti, iar unul, dat initial disparut, a fost gasit mort, dupa ce dimineata a avut loc o explozie la Mina Uricani, informeaza News. ro. Minerii raniti vor fi transportati la Bucuresti, dupa ce medicii au constatat ca starea lor este mai grava decat a fost stabilit initial.

Explozie la Mina Uricani: un miner a murit, alti trei au fost raniti

ACTUALIZARE 10:50 Al patrulea miner a fost gasit mort *ACTUALIZARE 10:42 Arafat: Cei trei mineri raniti in explozia din Mina Uricani vor fi adusi la Bucuresti *ACTUALIZARE 10:39 Dosar penal deschis in urma exploziei de la Uricani *ACTUALIZARE 09:35 Lider sindical: Principala ipoteza a exploziei de la Mina Uricani - o aprindere de metan *ACTUALIZARE 09:13 Toma Petcu: Minerii faceau lucrari de indiguire, intr-o zona in care nu ar fi posibila o deflagratie *ACTUALIZARE 08:41 Minerii raniti au arsuri pe fata si pe membre *ISU: Nu se stie daca minerul disparut este sau nu in viata ------------ O explozie puternica a avut loc, in aceasta dimineata, in subteranul Minei Uricani, iar patru mineri au fost surprinsi de deflagratie.

Explozie la Mina Uricani. Trei mineri au fost raniti, dar sunt in stare buna, un al patrulea este disparut

Cel putin trei mineri au fost raniti, luni dimineata, in urma unei explozii la Mina Uricani, si au fost transportati la Spitalul de Urgenta din Petrosani. Potrivit sefului DSU Raed Arafat, exista informatii ca un al patrulea miner ar fi ramas in subteran.

Explozie la Mina Uricani. Un miner a murit si alti trei au fost raniti. Raed Arafat: Starea lor este mai grava decat s-a crezut initial

Un miner a murit si alti trei au fost raniti intr-o explozie care a avut loc luni dimineata la Mina Uricani. cei trei raniti au fost transportati la Spitalul de Urgenta Petrosani, iar starea lor este mai grava decat s-a crezut initial. Raed Arafat a anuntat ca vor fi transferati la spitale din Bucuresti.

Grav accident la mina Uricani. Trei mineri sunt raniti, un al patrulea este dat disparut (VIDEO)

UPDATE: Accidentul s-a produs in timpul unor lucrari de indiguire, mina fiind in curs de pregatire pentru a fi inchisa. Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat pentru B1 TV ca se afla.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )