Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aramco - cea mai valoroasa companie listata din lume, dupa debutul la bursa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aramco - cea mai valoroasa companie listata din lume, dupa debutul la bursa

Titlurile societatii au urcat cu 10% ieri, in prima zi de tranzactionare * intreaga societate, evaluata la 1,88 trilioane de dolari Grupul petrolier saudit Aramco Saudi Arabian Oil Co. ) si-a facut debutul ieri, la bursa Tadawul din Riad, sub simbolul 2222, inregistrand avansul maxim permis, de 10%, fata de pretul ofertei publice initiale IPO), conform Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Sanna Marin, cea mai tnara sefa de guvern din lume. La 34 de ani, ea a preluat oficial marti functia de premier al Finlandei

Noul prim-ministru al Finlandei, social-democrata Sanna Marin, si-a preluat oficial functia marti, devenind, la 34 de ani, cea mai tanara sefa de guvern in exercitiu din lume. Ea ajunge totodata in fruntea unei coalitii de guvernare formata din cinci partide, toate conduse de femei, patru dintre acestea mai tinere de 35 de ani, scriu AFP si Reuters.

Ea este cea mai tanara sefa de guvern din lume: cum a devenit premier la 34 de ani

Tanara din imaginile alaturate este cel mai tanar premier din lume, probabil din toate timpurile. Are doar 34 de ani, iar numele ei este Sanna Marin. intr-o victorie fara precedent pentru femeile tinere de pe intregul mapamond, Sanna Marin a fost numita in pozitia de prim-ministru al Finlandei. Se vehicula de cateva zile aceasta posibilitate, .

De ce se invarte tiparnita Federal Reserve cu cea mai mare viteza din ultimii zece ani?

Cele trei programe de relaxare cantitativa lansate de Federal Reserve, derulate din 2008 pana in 2015, au avut ca rezultat cresterea bilantului celei mai importante banci centrale din lume de la circa 900 de miliarde de dolari pana dincolo de 4,5 trilioane.

Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania le suceste mintile soferilor. Ce veste a primit acum tanara de 22 de ani

Ar putea da TIR-ul fara dubii pe cateva defilari de moda. Cum arata fata care a fost desemnata cea mai frumoasa soferita de camion din Romania, in urma unui concurs organizat pe Facebook. Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania Pe numele ei Malina Elena Ghileschi a fost desemnata Cea mai frumoasa soferita din .

Finlanda va avea cel mai tanar premier din lume

La doar 34 de ani, Sanna Marin este pe punctul sa faca istorie, deoarece devine cel mai tanar prim-ministru din lume.

(P) Compania Ness a inchiriat peste 4.100 mp in UBC 0, cea mai inalta cladire de birouri din Romania, dezvoltata in Iulius Town Timisoara

Ness Digital Engineering si Iulius Town Timisoara au incheiat un parteneriat privind inchirierea a doua etaje din imobilul office United Business Center 0 UBC 0). Cea mai inalta cladire de birouri din Romania, de 155 m si 27 de etaje, va fi inaugurata.

Cea mai tanara mama din lume. Cum a putut naste la varsta de doar 5 ani si 7 luni

O femeie din Peru, care are in prezent 86 de ani, este considerata cea mai precoce mama din lume, record care pare de neconceput in zilele noastre.

Cum arata DESFRAUL TOTAL: Imagini DEOCHEATE de la cea mai exclusivista ORGIE SEXUALA din lume! Scene mai PERVERSE chiar si decat in EYES WIDE SHUT (GALERIE FOTO)

Desfrau total in Florida! Un conac a fost transformat intr-un club destinat orgiilor sexuale, la care au acces insa numai cei mai bogati, puternici si cunoscuti oameni din lume.

Cine sunt cele mai bogate vedete din lume. Cati bani are in cont Celine Dion

Fie ca ne place, fie ca nu, trebuie sa recunoastem ca suntem curiosi ce averi au reusit sa stranga vedetele internationale, din lumea muzicii si nu numai, de-a lungul carierei lor. Exista tot felul de topuri facute de reviste celebre, ca spre exemplu Forbes, care ne incita curiozitatea, admiratia si, uneori chiar invidia. Cine sunt .

Cel mai tanar premier din lume, crescut de lesbiene. Ar fi fost stigmatizata de societate din aceasta cauza

Sanna Mirella Marin, care a devenit duminicacel mai tanar premier din lume, a fost crescuta de o familie de lesbiene, motiv pentru care ar fi fost stigmatizata de societate, dar areun copil cu partenerul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )