Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Sanna Marin, cea mai tnara sefa de guvern din lume. La 34 de ani, ea a preluat oficial marti functia de premier al Finlandei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Sanna Marin, cea mai tnara sefa de guvern din lume. La 34 de ani, ea a preluat oficial marti functia de premier al Finlandei

Noul prim-ministru al Finlandei, social-democrata Sanna Marin, si-a preluat oficial functia marti, devenind, la 34 de ani, cea mai tanara sefa de guvern in exercitiu din lume. Ea ajunge totodata in fruntea unei coalitii de guvernare formata din cinci partide, toate conduse de femei, patru dintre acestea mai tinere de 35 de ani, scriu AFP si Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO Grav accident pe cea mai aglomerata sosea din Romania. Motivul pentru care salvatorii au fost nevoiti sa-si duca in spate echipamentele necesare

Traficul a fost intrerupt mai bine de doua ore pe cea mai aglomerata portiune de sosea nationala, DN 1, la iesirea din Cluj. Asta dupa ce un grav accident de circulatie a avut loc aici, sambata, 7 decembrie.

Sanna Marin, noul premier al Finlandei, a fost crescuta intr-o familie curcubeu

Sanna Marin va deveni cel mai tanar prim-ministru din lume, la varsta de 34 de ani, si va fi sefa unei coalitii de guvernare conduse de femei, in Finlanda.

Cine este Sanna Marin, finlandeza care este pe cale sa devina cel mai tanar premier din istoria tarii sale

Social-democratii finlandezi, care conduc coalitia de guvernare formata din cinci partide, au ales-o pe Sanna Marin, in varsta de 34 de ani, pentru a deveni, saptamana viitoare, cel mai tanar premier din istoria Finlandei, relateaza Reuters.

Finlanda: Social-democratii au ales-o pentru functia de premier pe Sanna Marin, ministrul Transporturilor in varsta de 34 de ani Va fi cel mai tanar premier din istoria tarii

Social-democratii din Finlanda, care conduc o coalitie guvernamentala formata din cinci partide, au ales-o duminica pe Sanna Marin, ministrul transporturilor in varsta de 34 de ani, sa devina premier saptamana viitoare, urmand sa fie cel mai tanar prim-ministru din istoria tarii, preluand aceasta functie dupa demisia lui Antti Rinne, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Reteta Alba ca zapada. Cea mai cautata reteta de Craciun VIDEO

RETETE DE CRACIUNDeliciul copilariei noastre: Prajitura Alba ca zapada, este cea mai cautata reteta de Craciun. Voua cine v-o pregatea: mama sau bunica? Iata o reteta Alba ca zapada care sa-ti aduca aminte de zil.

Iohannis: Elaborarea si aprobarea bugetului pentru 2020, cea mai importanta actiune politica a Guvernului din acest an Ce crede presedintele despre inghetarea indemnizatiilor bugetare (VIDEO)

Elaborarea si aprobarea Legii bugetului de stat pentru anul 2020 reprezinta cea mai importanta actiune politica a Guvernului din acest an, considera presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca a.

Frozen 2 a devenit cea mai vizionata animatie din toate timpurile in Romania: ce incasari a avut

Filmul Minionii, care a strans 8. 891 de lei in urma cu patru ani, a fost depasit de noua productie Disney Frozen 2, care a devenit cea mai vizionata animatie din toate timpurile in Romania.

Armata americana se pregateste de cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimul sfert de secol

Armata americana isi pregateste cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimii 25 de ani, prevazand sa-si suplimenteze contingentul cu 20. 000 de militari cu prilejul exercitiului Defender-Europe 20. Scopul este demonstrarea puterii militare in fata unor adversari precum Rusia, anunta comandantul Fortelor terestre americane in Europa, generalul Christopher Cavoli.

Cea mai inalta cruce din lemn din Romania, proaspat ridicata in Prahova. Finantatorul: Mi-a aparut in vis dupa o vizita la mormantul parintelui Arsenie

Cea mai inalta cruce din lemn din Romania a fost ridicata in satul prahovean Nucet, comuna Gornet, pe locul cunoscut in zona drept Dealul lui Dumnezeu, aflat la o altitudine de aproape 900 de metri.

Coruptia din Romania, cea mai mare problema a companiilor: unde ne situam fata de UE

Romanii se confrunta in continuare cu un nivel ingrijorator de coruptie la nivel inalt, iar aceasta este cea mai dureroasa problema a companiilor. Potrivit unui sondaj Eurobarometru publicat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )