Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce se arata despre Romania in primul raport al Comisie Europene despre situatia statului de drept in Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Ce se arata despre Romania in primul raport al Comisie Europene despre situatia statului de drept in Uniunea Europeana

Comisa Europeana a publicat, astazi, primul sau raport cu privire la situatia statului de drept in Uniunea Europeana. Raportul prezinta evaluarile specifice ale statelor membre si instituie un mecanism suplimentar si cuprinzator privind statul de drept ca piatra de temelie in angajamentul comun al UE si al statelor membre de a consolida statul de drept. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana publica primul raport anual privind situatia statului de drept in UE

Comisia Europeana a publicat astazi primul raport privind statul de drept in UE. Raportul publicat astazi include contributii din partea fiecarui stat membru si abordeaza atat evolutiile pozitive, cat si cele negative care s-au inregistrat in acest domeniu in intreaga UE. Raportul constata existenta unor standarde inalte in materie de respectare a statului de drept in multe state membre, dar apreciaza ca, la nivelul UE, persista totusi provocari importante in aceasta privinta, conform unui comunicat trimis redactiei.

VIDEO Primul Raport UE privind statul de drept: Avertismente dure privind independenta justitiei pentru Ungaria si Polonia

Standardele Uniunii Europene privind statul de drept sunt serios afectate intr-o serie de tari membre, se arata in primul Raport al Comisiei Europene pe aceasta tema, realizat pentru toate cele 27 de state. Cele mai dure avertismente vizeaza Ungaria si Polonia, cu observatii critice si la adresa Bulgariei, Croatiei, Slovaciei si Maltei. Romania este mentionata si ea in context.

Comisia Europeana publica primul sau raport anual privind situatia statului de drept in UE

Comisia Europeana publica miercuri primul raport privind statul de drept in UE, care include contributii din partea fiecarui stat membru si abordeaza atat evolutiile pozitive, cat si cele negative care s-au inregistrat in acest domeniu in intreaga UE.

Primul raport al CE privind statul de drept in tarile membre evidentiaza provocari in sistemul judiciar si media

Primul raport realizat vreodata de Comisia Europeana cu privire la situatia statului de drept in tarile membre, consultat de Reuters inaintea prezentarii sale oficiale miercuri, evidentiaza provocari pentru media si sistemul judiciar ca riscuri esentiale pentru sustinerea standardelor democratice.

Raport CE despre Romania: Masurile controversate din justitie continua

Raportul, publicat miercuri de Comisia Europeana, arata ca majoritatea statelor au standarde inalte .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )