Libnet.ro
UNICEF

05:45

ARC: Pesta porcina africana a zguduit industria de procesare din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ARC: Pesta porcina africana a zguduit industria de procesare din tara noastra

Pesta porcina africana a zguduit din temelii industria de procesare, in conditiile in care in acest an doar 5% din productia nationala de carne de porc se foloseste in procesare, sustine directorul executiv al Asociatiei Romane a Carnii ARC), Dana Tanase. continuă pe Ziarul Bursa

Pesta porcina africana a zguduit din temelii nu doar cresterea porcului, ci si industria de procesare din Romania, spune sefa Asociatiei Romane a Carnii

Pesta porcina africana a zguduit din temelii nu doar cresterea porcului din Romania, ci si industria de procesare, in conditiile in care in acest an doar 5% din productia nationala de carne de porc se foloseste in procesare, sustine directorul executiv al Asociatiei Romane a Carnii ARC), Dana Tanase, potrivit Agerpres.

Ladosi (APCPR): Pesta porcina africana este o boala politica

Pesta porcina africana este o boala politica, care trebuie asumata politic, pentru ca presupune masu.

Ladosi (APCPR): Pesta porcina africana este o boala politica, care trebuie asumata politic

Pesta porcina africana este o boala politica, care trebuie asumata politic, pentru ca presupune masu.

O ferma de porci deschisa de trei luni, decimata de pesta porcina africana. Cu o saptamana in urma DSVSA anunta stingerea focarelor din localitate

Aproape 4. 000 de porci sunt ucisi in aceste zile intr-o ferma nou-infiintata in judetul Olt, dupa ce pesta porcina africana, semnalata in localitate, dar focarele fiind stinse intre timp, a cuprins si exploatatia.

ANSVSA: La 19,7 milioane lei se ridica despagubirile pentru pesta porcina, platite in Baragan

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 291 de localitati din 25 de judete, cu un numar de 956 de focare dintre care 16 focare in exploatatii comerciale si 6 focare in exploatatii de tip A). Conform ANSVSA, in judetul Calarasi, virusul mortal a afectat 2 exploatatii comerciale si peste 100 de mistreti.

Romania, impanzita de focare de pesta porcina. Aproape 300 de localitati, lovite de virus

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in prezent in 291 de localitati din 25 de judete, cu un numar de 956 de focare dintre care 16 focare in exploatatii comerciale si 6 focare in exploatatii de tip A), iar in alte sapte judete exista doar cazuri la mistreti.

Pesta porcina face ravagii in Romania! Reprezentant al producatorilor: Este o boala politica. Trebuie asumata politic

Pesta porcina africana este o boala politica, care trebuie asumata politic, pentru ca presupune masuri drastice pentru stoparea si eliminarea ei, a declarat, vineri, Ioan Ladosi, presedintele Asociatiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )