Libnet.ro
UNICEF

09:15

O ferma de porci deschisa de trei luni, decimata de pesta porcina africana. Cu o saptamana in urma DSVSA anunta stingerea focarelor din localitate

Adevărul Adevărul,
O ferma de porci deschisa de trei luni, decimata de pesta porcina africana. Cu o saptamana in urma DSVSA anunta stingerea focarelor din localitate

Aproape 4. 000 de porci sunt ucisi in aceste zile intr-o ferma nou-infiintata in judetul Olt, dupa ce pesta porcina africana, semnalata in localitate, dar focarele fiind stinse intre timp, a cuprins si exploatatia. continuă pe Adevărul

Romania, impanzita de focare de pesta porcina. Aproape 300 de localitati, lovite de virus

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in prezent in 291 de localitati din 25 de judete, cu un numar de 956 de focare dintre care 16 focare in exploatatii comerciale si 6 focare in exploatatii de tip A), iar in alte sapte judete exista doar cazuri la mistreti.

Pesta porcina face ravagii in Romania! Reprezentant al producatorilor: Este o boala politica. Trebuie asumata politic

Pesta porcina africana este o boala politica, care trebuie asumata politic, pentru ca presupune masuri drastice pentru stoparea si eliminarea ei, a declarat, vineri, Ioan Ladosi, presedintele Asociatiei.

Ladosi (APCPR): Pesta porcina africana este o boala politica

Pesta porcina africana este o boala politica, care trebuie asumata politic, pentru ca presupune masu.

Ladosi (APCPR): Pesta porcina africana este o boala politica, care trebuie asumata politic

Pesta porcina africana este o boala politica, care trebuie asumata politic, pentru ca presupune masu.

Divort-soc in showbizul romanesc! Si-au spus adio, la trei luni de la nunta

Divort-soc in showbizul romanesc! Dupa doar trei luni de la nunta, protagonistii si-au spus adio. Este vorba de Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Confirmarea a venit pentruSpynews chiar de.

Indicele ROBOR la trei luni continua sa scada. La cat a ajuns

Indicele ROBOR la 3 luni a coborat vineri la 2,98% pe an, de la 2,99%, cotatie anuntata cu o zi in urma, conform datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). La inceputul acestui an,.

ROBOR la trei luni a scazut la 2,98%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,98% fata de 2,99%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 2,99%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,99%, fata de 3,01%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a scazut astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,01%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,01%, fata de 3,03%, valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )