Libnet.ro
UNICEF

13:45

Are cele mai ciudate lovituri din tenis. Le raspandeste peste tot. Caracterizare inedita facuta unei jucatoare romance

Adevărul Adevărul,
Are cele mai ciudate lovituri din tenis. Le raspandeste peste tot. Caracterizare inedita facuta unei jucatoare romance

Desi au trecut aproape doua luni din 2016, tenisul romanesc, feminin sau masculin, n-a obtinut niciun succes remarcabil in acest an. continuă pe Adevărul

Wal-Mart are cele mai slabe vanzari din ultimii 35 de ani

Wal-Mart Stores Inc. , cel mai mare lant retail din lume, a raportat primul declin anual al vanzarilor sale din 1980, ceea ce arata provocarile cu care se confrunta in competitia cu rivalul Amazon. com Inc. pe segmentul e-commerce, respectiv impactul aprecierii dolarului si pierderea unei cote de piata in Marea Britanie.

Cele mai bune plaje din lume: aici atingi paradisul cu mana

Daca nu stiai exact cum arata paradisul pe pamant, ti-l dezvaluim imediat, caci TripAdvisor a facut un top cu cele mai bune plaje din lume, dupa preferintele turistilor. Doar o singura plaja este din Europa, dar este de ajuns pentru a te convinge ca.

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, expuse la Cluj

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, cea mai mare competitie de profil la nivel mondial, vor fi expuse incepand de marti, 23 februarie, la Iulius Mall Cluj Napoca si in Salina Turda. Expozitia va contine si lucrarile a doi fotografi romani premiati la editia de anul trecut a SWPA: Cosmin Bumbut, castigator al marelui premiu la categoria Arhitectura, si Auras Mihaiu, castigator al Romanian National Award.

Dupa o depasire in trafic, s-a ales cu o nevasta. Cele mai ciudate cereri in casatorie: cum incearca romanii sa isi copleseasca viitoarele neveste -

Cererea in casatorie este un moment unic in viata si, cu cat este mai originala, cu atat starneste mai multa emotie.

Dupa o depasire in trafic, s-a ales cu o nevasta. Cele mai ciudate cereri in casatorie: cum incearca romanii sa isi copleseasca viitoarele neveste

Cererea in casatorie este un moment unic in viata si cu cat este mai originala, cu atat starneste mai multa emotie.

7 strategii folosite de Coca-Cola pentru a deveni unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume

In 1886, Coca-Cola era un elixir infuzat de cocaina care avea sa devina, pana in 1929, o bautura zaharoasa omniprezenta, iar astazi se servesc zilnic 1,9 miliarde de bauturi in mai bine de 200 de tari, potrivit Business Insider.

Care sunt cele mai vandalizate autobuze din Bucuresti

Desi pierderile cauzate de acte de vandalism au fost mai mici in 2015, la RATB, fata de 2014, Regia a pierdut aproape 1 milion de lei in anul care a trecut din cauza calatorilor care au provocat pagube in.

Top 8 cele mai ciudate telefoane la 112. Romanii cheama medicii cand au carcei, le plange copilul sau vad serpi

Cand avem o urgenta medicala, Serviciul de Ambulanta este cel care ne vine in intampinare. Desi pare greu de crezut unii insa solicita echipele de urgenta si atunci cand au carcei, uita sa-si ia medicamentele, le plange copilul sau vad serpi.

Cele mai ciudate telefoane la 112. Romanii cheama medicii cand au carcei, le plange copilul sau vad serpi

Cand avem o urgenta medicala, Serviciul de Ambulanta este cel care ne vine in intampinare. Desi pare greu de crezut unii insa solicita echipele de urgenta si atunci cand au carcei, uita sa-si ia medicamentele, le plange copilul sau vad serpi.

Topul celor mai periculoase orase din Europa. Pe ce loc se afla Bucurestiul

Siguranta este unul dintre cei mai importanti factori de decizie atunci cand alegi sa locuiesti undeva, scrie zf. ro. in fiecare an Mercer, una dintre cele mai mari companii de consultanta din lume,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )