Libnet.ro
UNICEF

15:45

Topul celor mai periculoase orase din Europa. Pe ce loc se afla Bucurestiul

Antena3 Antena3,
Topul celor mai periculoase orase din Europa. Pe ce loc se afla Bucurestiul

Siguranta este unul dintre cei mai importanti factori de decizie atunci cand alegi sa locuiesti undeva, scrie zf. ro. in fiecare an Mercer, una dintre cele mai mari companii de consultanta din lume,. continuă pe Antena3

O jandarmerita din Galati, in topul celor mai frumoase femei in uniforma

In topul celor mai apreciate femei in uniforma se afla si o jandarmerita din Galati. in luna martie, Lacramioara Andrei ar putea fi pe coperta paginii Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, precum si pe coperta Revistei Pentru Patrie. Pentru ca aceasta sa castige competitia, fotografia jandarmeritei are nevoie de cat mai multe aprecieri.

Dedeman urca pe locul 4 in topul celor mai mari lanturi de bricolaj din regiune. Cu cine se lupta

Dedeman, cel mai mare lant de magazine de bricolaj din Romania, a depasit pentru prima data in ultimii ani lantul de magazine ucrainean Epicentr, specializat in vanzarea si comercializarea de produse pentru casa si gradina, si a urcat pe locul 4 in.

Grota din Romania care merita sa fie inclusa in clasamentul celor mai spectaculoase pesteri din lume FOTO VIDEO

Cele mai frumoase pesteri din lume, intr-un top realizat de Orbitz Travel, ne lasa sa descoperim o lume a intunericului de-a dreptul spectaculoasa. Alaturi de acestea ar putea sta, fara indoiala, si una dintre cele mai frumoase grote din tara noastra, Pestera de Smarald din judetul Valcea.

Filantropul care si-a donat toata averea pentru constructia celor mai importante edificii din Focsani. Secretul bine pastrat al familiei Pastia

Toata agoniseala sa a fost cheltuita pe constructia Teatrului si Ateneului Popular din Focsani, care astazi ii poarta numele si care sunt adevarate opere de arta.

Oana Zavoranu, aroganta intr-un mall din Europa

Zavo ne uimeste din nou. Plecata in vacanta la Berlin, Oana Zavoreanu a dat buzna in cel mai luxos mall din Europa si s-a rasfatat pe deplin. A probat accesorii care mai de care mai frumoase, dar s-a.

Romanii au indurat cele mai mari scumpiri ale RCA din Europa

Disparitia celui mai mare jucator de pe piata asigurarilor a avut efecte directe asupra buzunarului a milioane de romani. Aceasta realitate este confirmata inclusiv de studiile unor reputate companii internationale care arata ca pretul asigurarii de raspundere civila auto RCA) a crescut, in Romania, mai mult decat in orice alta tara din Europa si de doua ori mai accentuat decat a sustinut Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Cel mai mare parc national din Europa, in zona muntilor Fagaras

Romania ar putea avea cel mai mare parc national din Europa, in zona muntilor Piatra Craiului, Fagaras, Leaota si Iezer-Papusa, ceea ce ar reprezenta un potential turistic imens, apreciaza ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca Palmer, dupa efectuarea unei vizite in acest areal alaturi de experti internationali si locali.

Care sunt cele mai mari salarii minime din Europa si in ce tari se ofera ele - INFOGRAFIE

In ianurie 2016, 22 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene aveau un salariu minim impus prin lege. Exceptiile sunt Danemarca, Italia, Cipru, Austria, Finlanda si Suedia. Cel mai mare salariu minim din Europa se apropie de 2. 000 de euro.

Cele mai bune plaje din lume: aici atingi paradisul cu mana

Daca nu stiai exact cum arata paradisul pe pamant, ti-l dezvaluim imediat, caci TripAdvisor a facut un top cu cele mai bune plaje din lume, dupa preferintele turistilor. Doar o singura plaja este din Europa, dar este de ajuns pentru a te convinge ca.

Cele mai noi partide din Romania, gata de start in alegerile locale de peste cateva luni

Multi sunt cei care spun ca sunt satui de vechea clasa politica. Nu e nicio problema. La apropiatele alegeri locale este posibil sa auziti de partide nou-intrate in cursa electorala. Mediafax face un inventar al celor mai noi nume de formatiuni politice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )