Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce CV are Dacian Ciolos, posibilul premier tehnocrat al Romaniei

România Liberă România Liberă,
Ce CV are Dacian Ciolos, posibilul premier tehnocrat al Romaniei

Fostul comisar european Dacian Ciolos este o varianta cu multa sustinere, in special din randul oficialilor UE, pentru a deveni noul premier al Romaniei. intre reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale si Dacian Ciolos au existat discutii in acest sens, insa nu au fost inca finalizate. continuă pe România Liberă

Ce CV are Dacian Ciolos, premierul desemnat al Romaniei

Fostul comisar european Dacian Ciolos a fost desemnat, marti seara, in functia de premier, a anuntat presedintele Klaus Iohannis.

Presa internationala relateaza despre desemnarea lui Dacian Ciolos in functia de premier

Presa internationala relateaza despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l desemna pe Dacian Ciolos in functia de prim-ministru, notand ca fostul comisar european este un tehnocrat, in prezent consilier al sefului Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Primele REACTII dupa numirea lui Dacian Ciolos ca premier

Numirea fostului comisar european, Dacian Ciolos, ca nou premier al Romaniei, a starnit, marti, reactii in randul oamenilor politici din Romania.

LIVE TEXT. Iohannis: Prim-ministrul Romaniei este Dacian Ciolos

00: Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dupa-amiaza, ca l-a desemnat pe Dacian Ciolos ca premier.

Dacian Ciolos este noul premier desemnat

ACTUALIZARE 17:50 Cimpeanu: Ciolos, persoana cu certe competente care il recomanda pentru functia de prim-ministru Premierul interimar Sorin Cimpeanu a anuntat ca se va intalni in aceasta seara cu premierul desemnat Dacian Ciolos la sediul Guvernului pentru a-i pune la dispozite un spatiu pentru ca acesta sa-si desfasoare atributiile, el adaugand ca Ciolos are certe calitati pentru a ocupa postul de prim-ministru, porivit surselor din presa. * ACTUALIZARE 17:45 Traian Basescu: Dacian Ciolos, o solutie buna * ACTUALIZARE 17:44 Ciolos a ajuns la Palatul Victoria * ACTUALIZARE 17:31 Dragnea: Suntem curiosi ce va face Dacian Ciolos * Ciolos: Voi lucra indeaproape cu Parlamentul, chiar daca e un guvern tehnocrat *ACTUALIZARE 14:31 Pambuccian: Abordarea lui Iohannis a fost pe gustul nostru, putem privi increzatori *ACTUALIZARE 14:10 Oprea: UNPR va sustine propunerea lui Iohannis.

Cine este Dacian Ciolos, unul dintre posibilii premieri. Tehnocrat roman, bine vazut de liderii europeni

Dacian Ciolos este unul dintre oamenii publici prezentati drept posibil premier al noului Guvern, potrivit unor surse politice, acesta avand imaginea unui tehnocrat bine vazut de liderii europeni.

Dacian Ciolos, de la comisar european la premier al Romaniei: cele mai tari declaratii din cariera

Dacian Ciolos, fostul comisar european pentru Agricultura, a fost desemnat de catre Klaus Iohannis, pentru functia de premier, presedintele precizand ca solutia agreata cu partidele politice, cu foarte mici exceptii, este cea a unui guvern de tehnocrati.

Iohannis va respinge propunerea de premier a PSD. Dacian Ciolos este o varianta

Presedintele Klaus Iohannis va respinge propunerea de premier avansata de PSD, economistul Liviu Voinea, au declarat, pentru Mediafax , surse politice, o varianta discutata la Palatul Cotroceni fiind fostul comisar european Dacian Ciolos, insa.

Traian Basescu, despre viitorul premier: Cea mai buna solutie este Dacian Ciolos

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat, luni, ca un prim ministru viabil ar putea fi Dacian Ciolos.

ING vede probabila numirea unui guvern interimar condus de Dacian Ciolos

Economistii de la ING Bank considera ca sunt peste 50% sanse pentru numirea unui guvern interimar tehnocrat, condus de catre Dacian Ciolos, fost comisar european pentru Agricultura, pana la alegerile generale din decembrie 2016, in conditiile in care acesta este de asteptat sa fie sustinut atat de partidul aflat la guvernare, PSD, cat si de partidul din opozitie, PNL, potrivit Agerpres. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )