Libnet.ro
UNICEF

20:45

Arena Nationala are o problema extrem de grava de securitate a spectatorilor

Online Sport Online Sport,
Arena Nationala are o problema extrem de grava de securitate a spectatorilor

Meciul Romania - Ungaria a avut incidente destul de grave la peluza suporterilor. Numai ca lucrurile au scapat la un moment dat de sub control si, desi nu a remarcat nimeni, se putea ajunge la probleme extrem de grave. Stadionul permite circulatia fanilor fara restrictii in cazul in care, asa cum s-a vazut la meci, cei de la BGS sunt depasiti in forta la punctele de separatie. continuă pe Online Sport

Romania - Ungaria: Incidente la Arena Nationala inainte de meci. Jandarmii au evacuat o parte a fanilor romani si au folosit gaze lacrimogene

Sute de petarde au explodat si zeci de fumigene au fost aruncate pe teren inaintea partidei, iar suporterii ungari au incercat sa intre peste cei romani de la Tribuna I, jandarmii fiind nevoiti sa foloseasca gazele lacrimogene. Jandarmii au evacuat o parte a fanilor romani de la Inelul 1 al Peluzei Nord de la Arena Nationala dupa ce suporterii au intrat in conflict cu fortele de ordine.

Romania - Ungaria, de la ora 19, pe Arena Nationala

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste echipa Ungariei, sambata, de la ora 19,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci din preliminariile EURO 2016.

GALERIE FOTO: Antrenamentul Ungariei, pe Arena Nationala, inaintea meciului cu Romania

Nationala Ungariei, antrenata de Pal Dardai, a sustinut vineri seara antrenamentul oficial, de dinaintea meciului cu Romania. Lotul maghiarilor si-au facut incalzirea pe Arena Nationala, exersand cateva dintre tacticile pe care le vor aplica in meciul de sambata, ora 19.

Arena Nationala a fost modernizata. Cum a ajuns gazonul plin cu musuroaie de cartita sa fie tuns la doua zile

In urma cu trei ani, Arena Nationala erau inaugurata cu mare fast odata cu partida dintre Romania si Franta. Spre surprinderea tuturor, gazonul stadionul din acel moment a fost de o calitate jalnica si in timpul meciului parea ca pe teren sunt zeci de musuroaie de cartita. Astazi, la trei ani de la inaugurarea Arenei, Primaria Capitalei anunta ca stadionul a fost modernizat si gazonul este unul de o calitate inalta.

Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat special pentru meciul cu Ungaria

Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat special pentru meciul cu Ungaria de maine. Investitia vine la pachet cu o instalatie complexa de intretinere. Asa ca acum, in premiera, fertilizarea si.

Primarul general Sorin Oprescu se roaga de suporteri sa-i lase scaunele de pe Arena Nationala in pace

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei a declarat, joi seara, dupa ce a vizitat Arena Nationala inaintea meciului cu Ungaria, din preliminariile Euro-2016, ca ii roaga pe suporteri sa nu mai demonteze scaunele si sa nu treaca la acte de violenta.

S-au anuntat numerele de pe tricouri pentru meciul cu Ungaria: cine va fi decarul Romaniei pe Arena Nationala

Daca in trecut, tricoul cu numarul 10 ii apartinea unui fotbalist genial, Gheorghe Hagi, acum el a ajuns la un mijlocas limitat. Convocat dupa trei ani la nationala, Sanmartean n-are un tricou de titular.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )